-
Mi smo nedavno pronašli Život na sjeveru na You Tubeu, neke isječke. Obožavala sam tu seriju, osobito Chrisa, naravno. Baš je bio zgodan s onom maramom na glavi. Sad mi se čini sve nekako zastarjelo, usporeno, premalo ironije i crnog humora kojima su današnje serije natrpane.
Promijenio se humor, danas se vjerojatno ne bi smijali ni Marici Hrdalo ili Sedmorici mladih (za one koji se sjećaju crno-bijelih televizora
).
Zakvačim se lako na razne serije, ali me nervira što u pravilu ne završavaju nego ostave prostora za novu sezonu i time nas liše završetka, satisfakcije, pobjede dobra nad zlim i sl. Frustrirajuće, pogotovo kad znaš da je sve samo zbog para i da će svaka nova sezona biti sve lošija. Nadam se da će Sluškinjina priča napokon završiti, osjećala sam se baš glupo nakon sati i sati izgubljenih u iščekivanju da se napokon nešto dogodi.
Sve više volim kratke humoristične forme, 20-ak minuta. Pogotovo kad nađem neke Engleze, odgledali britanski Office, Statiste, Roditeljske muke, Večera petkom (to me ugodno iznenadilo, ali treba malo dok se ne ufuraš). Imate još koji prijedlog na tom tragu?
Sad si za brzinsku zabavu pogledamo Brooklyn99 i Jokers (nije igrano) - 4 frenda iz NY si zadaju neugodne zadatke, pomalo je blesavo i ponekad susramljivo, ali imaju zarazan smijeh pa je dobrodošlo.
Ako želite bezbrižno zaspati najbolji su mi reality s bogatim ženama u srednjim godinama koje se svađaju i viču jedne na druge, dosta se o životu tu može naučiti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma