Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Gledala prije pola godine i svidjela mi se.
Paralele sa stvarnosti su nekad bile i prestvarne.

Obicno se znam zakvaciti za neku seriju i odgledati sve epizode ( ili cak sezone) u jedan vikend ( tako i citam. Opsesija.)
Ali tu sam morala prekidati. Cak nekad i epizodu na pola i ostaviti da stoji. Bas mi je nekad bilo prebrutalno i tesko gladati te uspone i padove. Ono , jedan korak naprijed , a onda zivot ju baci dva koraka natrag i tako u krug.

Obzirom na pokusavanje izbjegavanja stresora odlucila sam se na laganicu koja mi je bila ponudena po algoritmu.
virgin river - 3 sezone, ljubic i trac partije uz malo krminala u nekoj zabiti u prekrasnom krajoliku ( scene okolisa su vrlo.relaksirajuce)
Prve dvije sezone su gledljive , klasicna limunada, ima neke dinamike, malo drame , malo psihologije, crno bijeli likovi , radnja tece...
Treca sezona je snimana valjda u vrijeme pandemije. Totalno je kaoticna i zbrckana , neki glumci su nelogicno nestali, mozda je i glavna glumica bila trudna ( ali ne seriji), kemija je otisla u nepovrat.

Sad trazim nesto lagano, sa manje sezona. Ili film. Da sredim za vikend.
Super si opisala Virgin River. Ja sam je progutala prosle godine ili pocetkom ove ili kad vec... dok je svijet jos poprilicno stajao. I onda zadnju sezonu kad li se vec pojavila. Zivi uzas od limunade, a taman onako da gledas i da te bas briga sto je na ekranu.