Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2516

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

jel Adele šćer od Bona Voxa?
    ja tu seriju nisam gledala baš zbog kraja (namjerno sam pročitala spojler jer me neki članak upozorio da je kraj koma)

Ja neizmjenično gledam Veliku i Midnight mass.
    The Grea je baš great, ta serija je prava vizualna poslatica, onaj njen kostim za krunidbu mi je bio wow! točno bih na neki maskenbal takva išla
    stalno povlačim paralele sa Veep, valjda zato što su obje političke satire
    odlična serija

Midnight mass je neki hororčić na Netflixu. Pogledala sam prva tri epizode i zasad nema ništa užasno strašno osim povremenog lurkera iz mraka
    ali je serija dosta sumorna, nikako mi nije za bingeanje, iako se radi o prilično kvalitetnoj seriji
    ima groznih likova i zapravo si mislim da mi je možda tako teška jer me podsjeća na moj vlastiti odnos s katoličkom crkvom, na konstantne pritiske obitelji i okoline da se uključiš u zajednicu
    baš me zanima jesam li dobro nanjušila gdje je konflikt ili je to samo moja projekcija

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    jel Adele šćer od Bona Voxa?
    ja tu seriju nisam gledala baš zbog kraja (namjerno sam pročitala spojler jer me neki članak upozorio da je kraj koma)

Ja neizmjenično gledam Veliku i Midnight mass.
    The Grea je baš great, ta serija je prava vizualna poslatica, onaj njen kostim za krunidbu mi je bio wow! točno bih na neki maskenbal takva išla
    stalno povlačim paralele sa Veep, valjda zato što su obje političke satire
    odlična serija

Midnight mass je neki hororčić na Netflixu. Pogledala sam prva tri epizode i zasad nema ništa užasno strašno osim povremenog lurkera iz mraka
    ali je serija dosta sumorna, nikako mi nije za bingeanje, iako se radi o prilično kvalitetnoj seriji
    ima groznih likova i zapravo si mislim da mi je možda tako teška jer me podsjeća na moj vlastiti odnos s katoličkom crkvom, na konstantne pritiske obitelji i okoline da se uključiš u zajednicu
    baš me zanima jesam li dobro nanjušila gdje je konflikt ili je to samo moja projekcija
    Je.

I ja gledam Veliku. Odlična je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •