Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2526

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ni Hill House ni Bly Manor nisu bili nešto strašni, hm...

Tang, jes, ništa nisam gledala, tek ću krenuti
    Nemoj odjednom sve 3 sezone, to ipak bude previše. Tako sam ja sad nedavno, i ispočetka sam bila oduševljena, a onda sam doživjela zasićenje. Možda mali predah između sezona. Godinama sam odbijala pogledati, odnosno, gledala sam mužu preko ramena i grozila se, ali definitivno se isplati pogledati.

Midnight Mass nije strašan

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj odjednom sve 3 sezone, to ipak bude previše. Tako sam ja sad nedavno, i ispočetka sam bila oduševljena, a onda sam doživjela zasićenje. Možda mali predah između sezona. Godinama sam odbijala pogledati, odnosno, gledala sam mužu preko ramena i grozila se, ali definitivno se isplati pogledati.

Točno, meni je čak i prva sezona sama za sebe bila previše, lomila sam je sa serijom koja je potpuno suprotna, u kojoj su svi švorc a izazito simpatični - Lodge 49

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku

Ma neću ni moći, nemam više te koncentracije, osim toga kad bingeam, na sredsini treće sezone ne sjećam se više ničega iz prve.
    A i za onih spominjanih sedam epizoda Ozarka trebat će mi isto toliko dana, a napokon sam opet počela i čitati, uglavnom, do ljeta ću pogledati Succession.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •