Budući da na obiteljskom postoji tema o filmovima (koji često nisu za djecu, pa mi je zato i ovo glupo staviti tamo), zanima me kako stojite sa serijama?
Unazad par godina većina ljudi oko mene, uključujući i mene, imamo faze (nažalost zbog obitelji, poslova, društvenih happeninga i sl. nismo to u mogućnosti prakticirati cijele godine) isključivo gledanja serija. Dok sam bila trudna htjela sam nešto ležerno, a da nije baš neka komedijica, i navukla se recimo na Parenthood (super glumačka ekipa, bar meni, Gilmorica Lorelai (one of my all time favourite serija) i glavni lik iz 6 Feet under) i nisam našla ništa pretjerano slično tome (okey, išli su Rafterovi na tv-u), a rado bih da jesam i da mi je netko preporučio (moja ekipa je sad u nekim drugim đirevima).
Ovaj tjedan smo pak mm i ja završili sa The Killing - potraga za ubojicom jedne tinejdžerke, inspektorica me oduševila; a u nedostatku sličnijega, skinula sam za početak The Borgias (ipak sam vjerna sljedbenica lika i djela Jeremyja Ironsa, koji ovdje glumi srednjovjekovnog papu i oca najzloglasnije tada talijanske obitelji), dok paralelno gledam solo Big Love - poligamisti mormoni, prve dvije sezone su mi super sjele, sad sam na posljednjoj i već su mi se rastegli pun klinac, al hoću odgledati do kraja.
Pa da čujem što vi gledate, što vas zanima i sl. Da podjelimo iskustva
p.s. sorry admini ako sam smjestila na krivi podforum temu ili ako već postoji, ali nisam našla... i da, tu i tamo se na temi filmova spominju serije, a mislim da je ovako preglednije za nas serijoljupce