Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Petogodišnjak se žali na bolove u leđima/bubrezima

arwenzg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Petogodišnjak se žali na bolove u leđima/bubrezima

Dakle, jučer se počeo prvo žaliti na bolove u bubrezima tj pokazivao je na bubrege, nije ga boljelo cijelo vrijeme nego onako ga u nekom trenutku "presječe". I navečer smo se spremili i otišli na Rebro, da bi u jednom od napadaja boli tamo se skroz obujmio i oko trbuha rukama tako da se dlanovima primio i za leđa i da ga je jako zaboljelo, kada smo napokon došli unutra onda je doktoru pokazao da ga je zaboljelo u leđima i to pokazao neku kao "točku" na kralježnici. Davao je urin i nije pronađeno ništa, danas idemo kod naše doktorice da nam da uputnicu za snimati bubrege makar doktor sumnja da će išta pronaći i da ima ikakve veze i trebamo otići kod ortopeda jer on misli da je najvjerojatnije nešto s te strane. Sad me zanima, da li je itko imao sličnih problema, jer pokušavam naći negdje o takvim bolovima u leđima ali ništa kao kod njega.

Ispričavam se ako već ima ovakva tema otvorena, ali ja ju nisam mogla pronaći.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

nemam iskustva s tim kod djeteta ali imam kod sebe.
    Naime, ja sam bol od bubrežnog kamenca osjećala u kralješnici. Prvo sam bila kod doktorice da me bole leđa, poslala me za svaki slučaj na nalaz urina i urin je bio uredan. Al tu noć me ulovio napadaj u obliku grčeva i to opet u kralješnici ali je doktorica odmah posumnjala na bubreg, poslala me na uzv koji je pokazao kamenčiće i pijesak a tek je urinokultura pokazala da ima problemčić.

Naravno, ne mora biti da je kod tvog malca isto kao kod mene, možda ga je samo ulovioo grč ili nešto slično (nadam se da je tako )

arwenzg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da, evo bio je jučer kod dr koja ga je poslala vadit krv i nalaz je bio u redu, ona kaže da nije ništa rekla nam da mu stavljamo onaj ledeni gel i onda kad smo ju pitali a što sa uputnicama za ECHO i za ortopeda što nam je preporučio dr ona je pošizilia da bi izmarširala van k nama i rekla evo, akok nalaz bude uredan onda to dr. milošević plaća iz svog džepa na što smo mi ostali paf jer ne razumijem u čem je problem, s tim da nije baš pretjerano obraćala baš pažnju na ono što smo joj govorili, zato što se maleni osjeća zapravo super. Jučer ga je ujutro još presjecalo ali popodne je prestalo. On se super osjeća tako da ja mislim da nije ništa. Pomislila sam da nisu bolovi rasta ali to kako je on to opisivao nije ličilo na to.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa mogu biti bolovi rasta, a može biti i nategnuti mišić (moj stariji se znao žaliti na to nakon treninga atletike). Bitno da je dobro...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •