Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: kako čuvate/skladištite dječje stvari koje trenutno nisu u upotrebi

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

e našla ovo na netu
    http://www.cuvaristvari.com/

p
    a kaj mislite o tome?
    pretpostavljam da je nakon raspada magme i turbo limača skladište ostalo (polu)prazno pa sad pokušavaju zaraditi kaj se da....

doduše, neznam dal bi pristala tak skladištiti stvari....ono..... kaj i ak magma propadne pa ostanem bez tih stvari.... neka meni mog tavana, bez obzira koliko hladan i vlažan bio....
    al da sam u stanu, pa da stvarno nemam mjesta, dvaput bi si razmislila....

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dobro su se sjetili - ja uvijek kažem da posao leži svuda oko nas samo ga treba izmisliti :D

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Imam dilemu...
    Prodati na forumskoj burzi robicu koju je mali prerastao, ili cuvati za drugo dijete koje ce mozda doci za koju godinu...

Razmisljam da prodam vecinu robice, a ostavim samo bodije i neke meni predrage komade robice, pa za sljedece dijete kupim rabljeno...
    Nemam previse mjesta gdje da sve cuvam, a i steta mi je da to stoji godinama u ormaru...

Na temelju cega ste vi donijele odluku prodati ili cuvati?

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam sve čuvala dok nisam saznala da je dječak (a prvo cura), pa sam tada počela prodavati ženskaste stvari

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo ja sam upravo ovih dana sve poslikala i na njuškalo. jednostavno nemamo mjesta i nema smisla cuvati. inace kupujem second hand pa mi nije ni zao prodati jefino. ko zna kad ce drugo dijete, a mozda bude i suprotnog spola. ono sto se ne proda do rodine rasprodaje prodajem tamo. i tako u krug.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

u kineskom dućanu ima space bagova. u splitu u onom kod srebrnih vrata

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam dilemu...
    Prodati na forumskoj burzi robicu koju je mali prerastao, ili cuvati za drugo dijete koje ce mozda doci za koju godinu...

Razmisljam da prodam vecinu robice, a ostavim samo bodije i neke meni predrage komade robice, pa za sljedece dijete kupim rabljeno...
    Nemam previse mjesta gdje da sve cuvam, a i steta mi je da to stoji godinama u ormaru...

ja sam čuvala i muške i ženske za treće
    kada je došla treća cura počela sam se rješavati muških stvari - ali samo onih baš muških za klince od godine pa naviše
    sve one najmanje stvari sam i onako kupila, čuvala, dobila unisex - tako sam tražila (žuto, zeleno, bijelo... malo je ružičastih stvari)
    među curama je razlika 7 godina, ali uredno čuvam - to tako brzo prolazi, roba se nije uništila a stoji po vrećama za smeće, spacebagovima, plastičnim kutijama ...

jako uništene komade bacam, starija djeca dobro iznose svaki komad tako da od neke treće godine imam sve manje stvari - tada ću morati nadokupiti

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sve čuvam u kutijama za odjeću i vakuumiranim vrećama, nešto pod krevetom, nešto u ormarima u spavaćoj sobi. Ove vakuum vreće su zakon, jedino ove zadnje koje sam kupila s mirisom su mi koma (a nije bilo običnih), draže su mi neparfemirane.

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam dilemu...

Kod mene nije bilo dileme - znala sam da ću imati još djece i čuvala sam........naravno, u međuvremenu je ta robica uglavnom bila na posudbi kod frendica, pa možeš i ti tako pokušati proslijediti......a sada kad dolazi dečko nakon curice ne mogu gotovo ništa iskoristiti jer su sve pink i čipkaste stvarčice...........sva sreća frendica nedavno rodila curicu pa se sad mijenjamo za robicu :D

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

e ovakvu kutiju samo bez kotačića jučer kupila u superkonzumu, isto 79kn.....nije da poklopac nešto ludo dihta, što može biti problem nekome tko to misli držati u podrumu/na tavanu, ali za potrebe stajanja na ormaru meni će poslužiti :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj koalica prvotno napisa Vidi poruku
    e ovakvu kutiju samo bez kotačića jučer kupila u superkonzumu, isto 79kn.....nije da poklopac nešto ludo dihta, što može biti problem nekome tko to misli držati u podrumu/na tavanu, ali za potrebe stajanja na ormaru meni će poslužiti :D
    Ovakvu, samo plitku sam kupila davno u Kauflandu i služi mi za nesezonske cipele i držim ispod kreveta. Da, poklopci baš zijevaju ako napunite malo više, taman do ruba npr.

Inače, iz space baga (imam par sa e-baya i kineskog dućana) su mi pernata i jaketa od ski odijela izišle jako zgužvane i neophodno je pranje.

Vodite računa da onaj ventilić ima neku malu gumicu, ko poklopčić, pa imaju (meni) dva "čepa"na navoj, jedan ko prsten, jedan baš da pritisne tu gumicu. Možda vam zato pušta vakuum. Ja ih imam već 2 god i super su mi. Najbolje za perjanice, deke i jastuke koji nisu u upotrebi

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da ja probala s običnom robom u space bag pa nemam osjećaj da sam bogznakaj dobila na prostoru :/ to je valjda normalno????? vjerojatno nema puno zraka između :/

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •