Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Help!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno Help!

Ovako; imamo AS Romer King Plus postavljenu u Mazdu 323 ('99) - dakle, učvršćena je remenjem. Muž ju je nekoliko puta pokušavao jače zategnuti, ali ne ide! Ona jednostavno pleše - i lijevo i desno i naprijed i nazad!!!!!! Kad smo ju bili stavili u najnoviju Opel Astru, sjela je savršeno.
    Zna li netko u čemu bi mogao biti problem, ima li itko iskustva s tom vrstom AS (ili auta)??
    Inače Mazda ima naslon za leđa pod laganim kutem, možda zato ne sjeda kako spada.....

Puno se vozimo tako da vas molim za odgovor čim prije, nije mi ugodno dijete ovako voziti.
    Hvala unaprijed!!!!

P.S. Zna li itko kad je slijedeći pregled AS u Zg??

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ovako
    preporuka kod svake kupnje autosjedalice je pod broj jedan, da se provjeri kompatibilnost sjedalice i auta
    izgleda da je kod vas slučaj da se auto i as ne pašu (ako ju u drugi auto bez problema uspjevate učvrstiti)

A pregled bi trebao biti ubrzo, prati obavjesti na portalu pa se vidimo

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

oblik sjedala automobila ima veliku ulogu u namještanju autosjedalice.

nisam sigurna o kojim modelima mazde se radi ali znam da smo sa nekima imali sličnu situaciju. znali smo riješiti tako da smo promijenili kut naslona sjedala automobila. u nekim modelima mazde to je moguće. značio treba provjeriti može li se promijeniti nagib naslona sjedala i ako se može, promijeniti ga u neki drugi položaj i onda probati staviti AS

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    oblik sjedala automobila ima veliku ulogu u namještanju autosjedalice.

nisam sigurna o kojim modelima mazde se radi ali znam da smo sa nekima imali sličnu situaciju. znali smo riješiti tako da smo promijenili kut naslona sjedala automobila. u nekim modelima mazde to je moguće. značio treba provjeriti može li se promijeniti nagib naslona sjedala i ako se može, promijeniti ga u neki drugi položaj i onda probati staviti AS
    E, puno ti hvala!! Pogledat ću Inače, vidim da si iz Zaprešića - i ja sam
    Ako ćeš imati vremena i volje jedan dan, možda bih se mogla zaletiti do tebe da mi ju pogledaš?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •