Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: pametna ploča

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Nisam ja mislila pametnu ploču koristiti kao projekcijsko platno. Već par godina ja imam puno materijala koji su pripremljeni baš za korištenje na pametnim pločama, samo ih nemam na što staviti.

Tijekom godina je bilo svakakvih opravdanja iz škola kod kojih su pametne ploče samo ukrašavale zidove, od toga da nemaju sve odgovarajuće kable za spajanje, da nemaju adekvatna mjesta za postavljenje, softvere za rad, softvere na hrvatskom, osposobljeni kadar.... Mislim da su to sve gluposti. Osim toga, ministarstvo je uglavnom opremalo škole koje su dale zahtjev za pametne ploče, prema tome škole su onda po mojem mišljenju odgovorne da se to pošto-pošto stavi u funkciju.

I ja ne mogu shvatiti kolege koji općenito ne žele naučiti raditi na nečem novom, bila to pametna ploča ili nešto drugo. Vjerujem da je mnogima već puna kapa svega, i slažem se da za istu plaću moramo stalno ispunjavati sve više papirologije i sve veća očekivanja, ali se radi upravo o tome da jedni za istu plaću to i rade, a drugi se za istu plaću šlepaju na tuđi račun jer će uvijek netko umjesto njih odraditi "nešto u što se oni uopće ne razumiju".
    Niti mene na fakultetu nisu nikad obučavali za mnoge stvari koje radim, ali to ne znači da ću se poklopit po ušima i reći: "Žao mi je, ali ja to ne razumijem i neću se opterećivati s tim"
    Posljednje uređivanje od ježić : 04.10.2011. at 16:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •