Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: radijator_pliz hitno!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    PRvo pitaš susjede da li trebaju, a ako ne trebaju, "zbrineš" kraj kontejnera. Budući da je to obično željezo, postiže dobru cijenu na otkupu i neće dočekati jutro. Ekipa koja živi od prodaje metalnog otpada bit će jako vesela. Naša gusnata kada nije dočekala večer, a nismo je mislili ostaviti nego zvati glomazni otpad drugi dan da je otpreme. Uštedilo nam trud....
    znači radove moram planirati u vrijeme glomaznog otpada?! ovi koji dolaze po 'naš' glomazni su nam već frendovi, uvijek im damo hrpu super stvari. prošli put je žena došla s mojim starim cipelama i još mi se zahvaljivala da su super i da ih nosi cijelu zimu

ali žao mi radijatora, ima 4 godine i nikad nije radio. nije baš neka super kvaliteta ili dizajn, ali je zapravo skroz nov. žao mi ga bacit - mislim da zaslužuje bolju sudbinu od glomaznog otpada

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku

ali žao mi radijatora, ima 4 godine i nikad nije radio. nije baš neka super kvaliteta ili dizajn, ali je zapravo skroz nov. žao mi ga bacit - mislim da zaslužuje bolju sudbinu od glomaznog otpada
    A da prodaš prek Oglasnika (puno ljudi to čita koji nemaju e-mail) ili Njuškala?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku

Sjetih se još jednog pametnog načina zbrinjavanja radijatora - ponudi majstoru da ga uzme pod račun (ili bar dio računa)! Ugodno s korisnim - ti platiš manje, a on si odnese radijator koji može nekom drugom ugraditi/prodati i sve pet! Jedino na taj način vjerojatno dobiješ manje (???) nego prek oglasnika, ali je elegantnije. Mi smo tak riješili kamin prije 10 godina, majstor koji ga je rastavljao odnio je dijelove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •