I ove godine proslijedite svjetlo za svoje anđele,anđele vaših članova obitelji,prijatelja, poznanika :luv
http://www.causes.com/causes/257846-...tillbirth-sids
http://www.youtube.com/watch?v=ARdZlOwULVs
napominjem,da je link za mnoge uznemirujući
I ove godine proslijedite svjetlo za svoje anđele,anđele vaših članova obitelji,prijatelja, poznanika :luv
http://www.causes.com/causes/257846-...tillbirth-sids
http://www.youtube.com/watch?v=ARdZlOwULVs
napominjem,da je link za mnoge uznemirujući
Gdje će se sve širiti svjetlost
diljem SAD, UK, Engleska, Irska, Škotska, Australija,Kanada,Novi Zeland, Meksiko, Italija....i naša mala zemljica
SIDS i 15.10. gdje se širi svjetlost
Izašao članak u Novom listu, zvala novinarka da je izazvao reakciju pa su s urednikom napravili i osvrt na idućoj stranici(negdje str.6,7 ) bit će i na webu
Pretuzno je zaista......![]()
jao sto sam se isplakala , stvarno je tuzno, i svim mamama malih anđela saljem veliki zagrljaj![]()
http://www.youtube.com/watch?v=b6t4Zs5Yq_k ..........................................![]()
![]()
![]()
Bambus, ta pjesma me uvijek rasplace iako sam je cula tisucu puta...
Drage moje, svima veliki
Sutra je tuzan dan i sigurno cemo se sve sjecati nase djecice s jos vecom tugom nego inace, sutra ce nam jos malo vise nedostajati... Mena ta svijeca koju zapalim nekako poveze s onim svijetom, nekako se osjecam blize svojim andjelima i budem i sretna i tuzna u isto vrijeme.
Pretužno...
Danas će u mom prozoru gorjeti svijeća za svu dječicu koje više nema,a sutra za moje dvije djevojčice koje nisu sa mnom puna tri mjeseca....
Uh, što sam se naplakala samo gledajući linkove...
Nezamislivo je to što prolazite...
Za sve vaše anđele!![]()
jos malo pa cu upaliti tri svjece, za moje djecakei za sve vase anđele kao i za sve male anđele na svjetu
Boze cuvaj nam ih, grli ih i ljubi kad nemozemo mi, molim Te![]()
palim svjećice za moja dva zlata i sve naše malene anđelčiće![]()
isvetica, hvala na svijećici. Trebala je tu. Osvjetljava i moje suze.
U suzama i molitvi sam sa svima Vama... Iako je uz mene moje troje prekrasne djece nikad nisam prestala misliti, voljeti i plakati za svoja dva anđela![]()
danas je bio posebno tezak dan,iako mama ima samo jednog andjela zapalila sam 10 svijeca za sve nase andjele i prolila more suza uz sve ove price s linkova
ljubim vas sve i Boze cuvaj ih molim te.........![]()
svijeća je gorila cijelo pop za sve naše anđele i za one za koje ne znamo....![]()
i kod nas...![]()
Stvarno pretuzno,mada sam nova mama andjela na ovom forumu u mislila sam sa svim mamama malih andjela i molim za sve njih..
Ne znam da li ste vidjete, ali imamo novi tekst na portalu
http://www.roda.hr/article/read/list...noce-i-djeteta
Drage moje,danas ću zapaliti svijeću za sve naše anđele na spomeniku koji je postavljen u mom gradu za svu nevinu dječicu koja više nisu s nama..Taj spomenik je podsjetnik na svu djecu,i na onu abortiranu,spontano pobačenu,prerano umrlu,maltretiranu,iskorištenu...dakle,za sve maleMislimo danas na sve njih..Ljubim vas sve!
Hvala, mary![]()
I moja svijeca je gorila za sve Andjele! I poslala sam svim dobrim prijateljima i uzoj rodbini poruku, da je Dan sjecanja na svu malu djecicu koja nisu uz nas i da upale svjecicu za njih. Iznenadila sam se koliko pozitivnih poruka sam dobila natrag, punih topline...Nadam se da su nasi Andjeli osjetili koliko nam fale i koliko mislimo na njih...
Ja ne mogu zaboraviti upaliti svijeću ...naša danas gori cijeli dan ...danas su nam 4 mjeseca tuge ...
Zao mi je radi tvog gubitka. Samo isplaci sve suze, one su bitne u zacijeljivanju rana. Nadam se da ces imati novu bebicu, ne zato kako bi zaboravila onu koju si izgubila, nego zato da upoznas radost majcinstva.
Ja sam ove godine izgubila tri trudnoce, istina, u ranom stadiju, ali ipak zalim...
A od jučer imamo još jednog malog anđela ...moj mali nećak ili nećakinja ...
Da li ste znale za ovu priču od 6 riječi koju je napisao E. Hemingway? 6 riječi koje slome srce, al' sam se rasplakala.
For sale: Baby shoes, never worn ( Na prodaju. Cipelice za bebu. Nenošene.)
da...oklada za 10 dolara, roman od 6 riječi koje je napisao na salveti....
plakala sam i ja
na prodaju cipelice za bebu nenošene
Kao da ikad mogu zaboraviti što sam izgubila....
U sjećanje na sve izgubljene anđele![]()
Posljednje uređivanje od TrudyC : 15.10.2015. at 10:29
Mnogo je suza danas ...sve mi placemo svaki dan no neki su dani teži od ostalih ...za sve naše anđele <3
Dvije godine..... Na danasnji dan.....
Još jedan 15.10., Dan sjećanja na naše malene.
Iako znam da je malo dana u kojima se ne sjetimo. Ma koliko vremena proteklo.
I ima nešto savršeno posebno u toj ljubavi koju osjećam prema tebi kćeri moja. To je zaista najčistija ljubav koja postoji. Ta ljubav prema tebi anđele. To je vječna i čista ljubav. Nadilazi sve druge ljubavi. Ljubav prema djetetu anđelu. Nitko se ne voli toliko. Jer ti si biće koje me nikada nećeš napustiti, razljutiti, uvrijediti. Ti si savršenstvo u svakom pogledu. Ti si netko zbog kojega se ne bojim smrti, a ni ovog gorko-slatkog života kojem je smrt zadnja postaja. I nije me sram suza koje ponekad čak i na javnom mjestu pobjegnu iz oka. One najčešće teku ili zbog tuge ili zbog velike ljubavi. Moje teku iz oba razloga. No nikada me ne razdiru. Samo mi pomažu da dostojanstveno dođem do trenutka kada me opet oblije sva moja životna snaga i poriv da napravim korak dalje. Hvala ti i za to. Više ne gledam u zatvorena vrata. Nadvladala sam osjećaj da ja živim život. Život živi mene. I zemaljski i nebeski. I iskreno žalim roditelje koji nemaju snage cijelom svijetu reći da si i ti njihovo dijete. Razumijem i suosjećam, no žalim ih. Koliko tek njima treba snage da svu tu lavu tuge, očaja, bijesa i straha, izvaljaju kroz svoje tijelo i dušu. No ti postojiš. Vikni im da postojiš. Daj im snage da to prenesu svima. Moje dijete nije među nama, no moje dijete postoji. Nije izmišljeni, imaginarni lik. Njegujte i u drugima osjećaj da je vaše dijete bitno. Ne zatomljujte vašu tugu. Dijelite svoje sretne trenutke kao razbacane konfete na bučnoj svadbi. Podijelite i svoju tugu. Oslobađajuća je. Ne razdire. Liječi.
Zato pričajmo o našoj djeci. Ona postoje. Samo mi više nismo sa njima. I ne trebate gledati u nebo i tražiti ih. Oni su tu sa nama.