dorotea24 prvotno napisa
ti misliš da moj post nema veze s topicom jer možda ne želiš priznati da si isfrustrirana činjenicom da sve moraš sama i da ti nema tko uletiti, a poslodavca to možda ne zanima previše ili on želi na ljepši način reći da se probaš snaći na drugi način ili kako sam već pokušala objasniti, nije ništa neuobičajno da bake čuvaju djecu pa mu to dođe kao normalno pitanje. ovo "isfrustrirana" ne mislim kao uvredu nego zaista u pravom smislu. mene je baka sto puta izvukla iz teških situacija i svaki puta si pomislim kako bih sad ovo izvela bez nje. tako da ove priče o empatiji od zarin nemaju veze sa vezom. no eto lakše je valjda reći kako su drugi bezobrazni jer svašta ispituju nego reći da si u nezavidnoj situaciji. danas je zaista teško biti zaposlen i nemati pomoć sa strane i tu nema ničeg sramotnog niti lošeg.htjela sam ti samo ukazati i na drugu stranu. kao što je netko napisao nije uredu da posao pati zbog tvog privatnog, ali nije uredu niti da poslodavac nema razumijevanja za tebe. mislim da ti je ovaj bijes sasvim nekonstruktivan i okrenut na krivu stranu, a ti kako hoćeš.