Tashunica je napisala:
Svatko vidi što želi - to je moje objašnjenje.anemona ne kažem da je puno drugačije, ali ipak u nekim segmentima i je.
recimo kad gledam svoju susjedu kojoj baka čuva djecu, kao prvo ne mora žuriti ni s posla ni na posao, meni je odlazak na posao, a posebno povratak, ako muž ne ide po malog, noćna mora -trči na vlak pa trči na bus samo da što prije dođeš (nedavno je jednoj susjedi doslovno nabijeno na nos jer je došla u 5 i 5 po malu, da se to ne može tolerirati).
druga stvar, ona svaki dan ima skuhano, a ja trčim ili sama ili s malim u dućan pa kuham.
pa mama izvadi veš iz mašine pa onaj drugi složi pa tu i tamo nešto spegla kad je hitno pa ponekad uleti s pranjem prozora itakodalje.
ne kažem da je kod svih tako, ali ipak je puno lakše kad je baka servis u pitanju inače se žene vjerojatno ne bi na to odlučivale, jel tako?
ako ništa drugo dijete di je barem zdravije.
Ja sam puno puta komentirala da bi mi bilo "lakše" malog ostaviti u vrtiću i kad dođem dođem, nego juriti za gablec doma, jer me čeka, pa juriti nazad jer ne smijem kasniti, pa juriti u 15 doma, jer ne čeka na lesi, pa javljati ako ću kasniti,...
Za svaki drek me zovu, veš stavlja muž prati i vjesi ga prije posla, ja ga pokupim za gablec ili nakon posla,...
Mogla bih sad nabrajati svaku stavku, ali ne želim. Ono što želim reči je da je sve u oku promatrača.
Naravno da sam odabrala opciju baka, jer smatram da je za nas ispravnija, bolja,...
Razlika je što ja imam izbora, a ti nemaš, to ti svakako priznajem.
I svakako priznajem da je teško kad nemaš nikoga blizu, to je nepobitno tako, ali isto tako ne volim kad se nas sve kojima čuva baka djecu trpa u isti koš i spominje rečenica: mi smo sebi rodili djecu.
ani4:
Prečula si dio gdje sam napisala da smo mi s roditeljima u istoj kući i da je tu jako puno prednosti i nedostataka. Svakodnevna interakcija i pozitivna i negativna.Baš...
Šta bi ja svojoj mami za neki broj godina trebala reci; E, ja te ne cu cuvati/njegovati,... jer ti nisi cuvala moju djecu? Glupost...
Možda bude, ako Rozin lobi pobijedi.![]()

tvoja djeca su izuzeta od škole? 
Odgovori s citatom