Pokazuje rezultate 1 do 50 od 355

Tema: Imate li bake?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da eris relacija Sesvete-Rudeš ne znači puno .

Imam ja i brata - čeka 5. dijete, radi, ima svoju obitelj
    Imam šogoricu-živi na drugom kraju grada i ima malu bebu
    Imam i prijateljice - imaju svoju djecu i svoje obaveze
    Imam ja i susjedu -koja jedva hendla jedno svoje, koja je na porodiljnom a mala je svaki dan na čuvanju kod bake..
    A ponavljam...to je moj život, moja obaveza i ne želim zadiranja ispod površine...

Ma, u pravu si, nek te niko ništa ne pita, odgajaj sama svoju djecu, uređuj svoj život kako hoćeš. Al nemoj onda otvarati teme na forumima gdje ćeš svaki odgovor, koji se ne slaže sa tvojom teorijom, popljuvati. Ja godinama živim bez ijednog roditelja, i sama sam sebi stvorila svijet pomagča i sama sam pomagačica. A da ti pravo kažem, jer da ne bi ti bilo šta pogrešno protumačila, ili boldovala, tvoje čuđenje na to pitanje je meni skroz bezveze, i nepotrebno, ali valjda imaš toliko vremena da možeš razglabati o tome šta te ko priupita u vrtiću, školi, na parkingu....

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj eris prvotno napisa Vidi poruku
    i sama sam sebi stvorila svijet pomagača i sama sam pomagačica.

pretpostavljam da nije svima ostvarivo niti jednostavno, ali ovako kako je eris to rekla, meni izgleda sasvim jednostavno.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Treba uvažavati razlike, zemljopisne i kulturološke.

eris živi u Bosni, u svom gradu, sa svojim običajima, ana m. u Zagrebu koji veze nema s nekim manjim mjestom u Hrvatskoj, a kamoli gdje drugdje.
    Moje sestre žive u malom dalmatinskom mjestu i njima taj sustav potpora super funkcionira i ja se u njega začas uklopim kad sam dolje.

Nisu one ništa društvenije od mene, dapače, ali su uvjeti života sasvim drugačiji nego nama u Zagrebu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •