Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 567
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 355

Tema: Imate li bake?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ovo o češkanju je bilo ironično..nadam se da ste to shvatili...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mislim, sad se osjećam bedasto...Naravno da se ne češkam na poslu, ne kopam kanale, ali boremč nisam ni besposlena, ovisno o danu ali najčešće imamo dosta posla.
    Ali radi se o tome da to nije posao koji ima rok, koji nema tko drugi odraditi ako mene nema. Ne bu stranka na mom šalteru stajala i čekala da ja dođem s bolovanja, a bormeč nemrem ni u ponoć raditi štednju ili isplatiti novce nekom s računa....
    Imam pauzu pola sata za gablec koju ponekad i ne iskoristim jer ne stignem.
    Imam pravo na bolovanje, tu me nitko neće gnjaviti. Osim jalnih kolegica i onih koji nemaju uopće zašto u to se petljati kao štosam rekla, ni mene ne zanima kad nekog nema zakaj ga nema. Ja odrađujem što moram s tim nekim i bez njega...Isto tako drugi dok mene nema.

I zato kažem nije svaki posao isti i nije isto na svim poslovima biti odsutan i ići na bolovanje.
    Mene kad nema nitko me neće zivkati i tražiti i pitati bilo kaj za posao.
    Dok recimo MM, ako ga nema na poslu, ne pretsaje mu zvoniti mobitel...On mora u određenom roku završiti neki plakat npr. i tada će ako treba raditi i prekovremeno, odgoditi godišnji, ako ga nema na poslu, nema tko to završiti...I tu se razlikuje moj posao i nejgov ili la_mamin i da ne nabrajam...

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A država je borg, ljudi s djecom shapeshifteri, a ljudi bez djece neka rasa iz udaljenog kvadranta ...? Kaj nismo svi dio nekog društva, u kaj onda socijaliziramo djecu u vrtićima, ako je čovjek čovjeku vuk i to je ideal ?
    Ne kužim- kaj ne bi bilo pristojno barem kurtoazno poštivati neke općeljudske vrijednosti npr suosjećanje s bolesnima, starima, bebama.
    Mislim onak ako na psihotestu za vozačku eliminiraju ljude koji uz pojam "malo mače" napišu asocijaciju "petarda" , ne znam zašto ne bismo neki minimum osjetljivosti na ljudske mladunce mogli očekivati od ljudi koji su prošli psihotestiranje za posao?
    Posljednje uređivanje od pikula : 31.10.2011. at 21:22

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ma katastrofa o čemu se raspravlja, o bolovanju za dijete? Pa na kraju ispada da smo mi koji imamo djecu neki ekscetrrični likovi koji zadovoljavamo svoj neki hir i što bi koga trebalo biti briga za to?

Usporedivati shoping u dubajiu i bolovanje zbog djeteta mi je .

I slažem se da je loša organizacija i izrabljivanje ako u velikoj firmi zbog nečijeg izbivanja od nekoliko dana pati posao. A male firme bi trebale biti tako organizirane da se posao može odrađivati svakako i od kuće ako je hitna situacija.

Pa što bi trebali biti zaposleici, roblje koje nema pravo na ništa?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Svijetu prokreacija i nije u trenutnom interesu, ma koliko mi šutjeli o tome.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Baš, već nas ionak kao ima previše, o gladnima da i ne govorimo...
    Mada se meni čini baš obrnuto, sve više ljudi ima sve manje djece, pa od kud nas onda toliko?
    O prirodnim i neprirodnim katastrofama da ne govorimo...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imaju oni lijeka za takve stvar, svako malo puste svinjsku ili ptičju gripu, pa nas ima malo manje, dok ne puste nešto što će potamaniti malo veći broj.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mdaj, mora bit da su puštali i kugu i koleru

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što nije svinjska lani, napravit će cjepivo protiv nje
    djeluje s odmakom od 10 godina

edit. super, glupost za vrh
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 01.11.2011. at 11:49

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Što se tiče nezamjenjivosti radnika. Radim određene izvještaje koji moraju biti na točno određen datum gotovi i tu nema odstupanja. Trenutno ne može nitko drugi to napraviti, ali ostale dane u mjesecu moj posao može pričekati, ili ga može napraviti netko drugi.
    U cjelom odjelu ostalo je još samo par stvari koje za koje su neki ljudi "nezamjenjivi", ali i to ćemo uskoro rješiti. Jednostavno "svi moramo znati sve", iliti ako fali koji djelatnik, to se ne smije osjetiti u radu firme.
    Sad sam bila na bolovanju radi svojih zdravstvenih problema cca 10 dana. Poklopilo se da sam taman završila izvještaj, pa sam došla još dva dana po dva sata dotjerati ga, obavila sam nekoliko poziva od doma i to je bilo to.
    Jedan dio (vezan za datum) će odraditi kolegica, drugi dnevni dio će preuzeti druge dvije kolegice, ostalo što može čekati, čeka mene da se vratim.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

s kvalifikacijama raste nezamjenjivost jer su zadaci individulano organizirani. Najviši managment bi trebao biti najmanje zamjenjiv, ali je tako i plaćen, da radi 24/7 i ne smije se razboliti kad se zaključuje posao ili predaje izvješće, a kad završi projekt može ležati i živjeti od bonusa, ako baš hoće. A nezamjenjivost tete u pošti ili stričeka u pekari je gluposti pitanje čak više komocije poslodavca nego štednje na radniku i organizaciji. Zašto bi ti to omogućio kad ne mora. Da mora našao bi čak i isplativo riješenje, sigurno.
    Naravno ne govorim o našim managerima u državnim firmama, nego o realnom sektoru, tamo gdjese stvarno radi.
    Posljednje uređivanje od pikula : 01.11.2011. at 12:22

Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 567

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •