Stranica 8 od 8 PrviPrvi ... 678
Pokazuje rezultate 351 do 355 od 355

Tema: Imate li bake?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što nije svinjska lani, napravit će cjepivo protiv nje
    djeluje s odmakom od 10 godina

edit. super, glupost za vrh
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 01.11.2011. at 10:49

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Što se tiče nezamjenjivosti radnika. Radim određene izvještaje koji moraju biti na točno određen datum gotovi i tu nema odstupanja. Trenutno ne može nitko drugi to napraviti, ali ostale dane u mjesecu moj posao može pričekati, ili ga može napraviti netko drugi.
    U cjelom odjelu ostalo je još samo par stvari koje za koje su neki ljudi "nezamjenjivi", ali i to ćemo uskoro rješiti. Jednostavno "svi moramo znati sve", iliti ako fali koji djelatnik, to se ne smije osjetiti u radu firme.
    Sad sam bila na bolovanju radi svojih zdravstvenih problema cca 10 dana. Poklopilo se da sam taman završila izvještaj, pa sam došla još dva dana po dva sata dotjerati ga, obavila sam nekoliko poziva od doma i to je bilo to.
    Jedan dio (vezan za datum) će odraditi kolegica, drugi dnevni dio će preuzeti druge dvije kolegice, ostalo što može čekati, čeka mene da se vratim.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

s kvalifikacijama raste nezamjenjivost jer su zadaci individulano organizirani. Najviši managment bi trebao biti najmanje zamjenjiv, ali je tako i plaćen, da radi 24/7 i ne smije se razboliti kad se zaključuje posao ili predaje izvješće, a kad završi projekt može ležati i živjeti od bonusa, ako baš hoće. A nezamjenjivost tete u pošti ili stričeka u pekari je gluposti pitanje čak više komocije poslodavca nego štednje na radniku i organizaciji. Zašto bi ti to omogućio kad ne mora. Da mora našao bi čak i isplativo riješenje, sigurno.
    Naravno ne govorim o našim managerima u državnim firmama, nego o realnom sektoru, tamo gdjese stvarno radi.
    Posljednje uređivanje od pikula : 01.11.2011. at 11:22

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Jel radite i nedjeljom?
    Moja mama ima takav posao da su ona i kolegice potrebne svaki dan, vikend,praznik. Napravile su si raspored da jedan dan rade od 7-19, a drugi je slobodan...teoretski nema slobodnog dana jel je dan prije odradila taj svoj slobodan jel. Doduše sad kad radi od 7-19 satnica štima, kad je radila od 7-21 bila je totalna pušiona.
    Ja ne radim nedjeljom, ali svi ducani rade. I restorani i svastanesto drugo.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, Ela mi je bolesna. I ako ja sad odem na bolovanje dobivam onaj zakonski minimum. I kažem ja dotičjon kolegici jučer kako ipak ne mogu na bolovanje (misleži pri tome na ovo s plaćom) na kaj će ona meni onak s visoka, mladenački i nadobudno "Pa naravno da ne možeš, tko će raditi....??!!"

moram offtopic, ovo mi nije jasno, trazila sam po netu ali nisam mogla naci, ako mi netko moze stavit kakav link?

a na temu, mi nemamo bake, sami se snalazimo, srecom nas nitko ne pita za bake, ali i mene bi ovo pitanje zivciralo!

Stranica 8 od 8 PrviPrvi ... 678

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •