-
Ana.m potpuno te razumijem jer ni mi nemamo bake da nam pričuvaju dijete, jedna je bolesna pa ne može, nego se mi moramo brinuti o njoj, a druga je nezainteresirana pričuvati niti na pola sata.
Kad sam ja prije nekog vremena na jednoj temi napisala da u godinu dana nisam bila odvojena od dijeteta jer NEMAMO nikoga da je pričuva, neke su me cure ovdje razapele i skoro pa proglasile ne baš zdravom jer je ljudima jakoooo čudno da nemaš baka-servis.
Kao što kažeš ja se uopće ne smatram jadnom jer sam dijete rodila sebi i posložili smo život tako da jednostavno nemamo nikoga da ju pričuva, ali popi.dim kad me na razgovoru za posao pitaju: A jel imate baku da vam čuva dijete dok je bolesno?!!!!
I da se krivo ne razumijemo one koji imaju baka servisa ne smatram ni lošijim ni boljim roditeljima već samo malo sretnijim jer kad im zatreba imaju kome ostaviti dijete.
Žalosno mi je da se naše društvo, ekonomija i poslovanje tvrtki svelo na to da će sve propasti ako odeš 10 min ranije s posla jer ti nema tko pokupiti dijete ili zato što ćeš par dana biti na bolovanju zbog dijeteta i što ja niti jednom poslodavcu nisam zanimljiv kandidat za posao jer pod broj 1 imam malo dijete, a pod broj 2 nemam baku da mi ga čuva dok ja ostajem prekovremen pa evo već 6mj bezuspješno tražim posao bez obzira na fakultet i 10 godina iskustva u struci. I zato sam ja ljuta!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma