a bome ne bi da dođeš kod nas na našu promenadu i još k tome u ugodno društvo, molila bi ti i za dva sata
evo i nena-jabuka je počela razmišljati o tomeajd neno ovi svi kriteriji ti stoje, ali alkohol mi nediraj. subota naveče s prijateljicama (povremeno, ne svaka subota), čašica, dvije, pet
ma ustvari znate što. veliki gradovi doslovno iscrpe ili se moraš nekako prilagoditi tom načinu života. meni je danas puno teže kretati se kroz grad nego prije 10 godina jer je gužva puno veća. no imam sreću da ne radim u gradu nego u drugom gradu do kojeg se vozim oko 30 minuta, ali na ravnoj, brzoj cesti i mogu reći da me ta vožnja odmora. popijem kavu u autu, zapalim, slušam glazbu. kad se vozim kroz gradsku gužvu ponekad budem iscrpljena. uf što smo otišli off
ali ja vama svima zavidim na kući sa dvorištem. eto imam baku, ali nemam dvorište nego živim na 4. katu bez lifta u stanu i djeci je ljepše kod bake u dvorištu nego u stanu. bljak.

ajd neno ovi svi kriteriji ti stoje, ali alkohol mi nediraj. subota naveče s prijateljicama (povremeno, ne svaka subota), čašica, dvije, pet
Odgovori s citatom