Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
kod nas su si tete uzele za pravo da same kroje pravila kako njima odgovara ,tako da nemoraju ostati duze na poslu pola sata ,nego djeca ostaju s čistačicama dok roditelji nedodu po njih....uz drz. posao i takvu plaču mogu,aja tko mene pita sto moram ostati duze i sto moja obitelj ispasta???????
pri ovome isto nisam mislila nikoga omalovazavati,vrijedati nego iznosim činjenicu koja je u nasem mjestu!
Ovo mi je nevjerojatno i prestrašno... Da mi je vidjeti tu odgajateljicu koja ima hrabrosti, obraza, ne znam uopće kako to nazvati, otići s posla prije nego li je predala dijete roditelju??! Ostaviti ga s čistačicom... Ja bih to prijavila. Zna li to ravnatelj? Nije tema, ali ovo mi je stvarno za ne povjerovati.

A što se tiče teme, o bakama bi u mojem slučaju mogla pisati na dugo, meksičke sapunice su mala beba za naše stanje s bakama. Neću u detalje, ali je prežalosno kad ti dijete dođe iz vrtića i ispriča kako je po nekog došla baka i pita zašto oni nemaju baku. Sva sreća je odmah zaboravio pitanje, jer ne znam kako bih mu rekla: Imate, ali... (neću u detalje).
Uglavnom, nemamo baš nikavu pomoć (imamo troje male djece) i ljudi uglavnom ne shvaćaju kako je to kad nemaš kome ostaviti dijete ni na par minuta, jer većini njih je normalno da dijete provede ljeto s bakama i djedovima, npr. Kod nas toga nema (ne da ih želim nekome ostavljati), ali što se može.