ja samo znam da je danas postalo prekomplicirano uopće komunicirati s ljudima (ne svim) jer nikad ne znaš što će koga uspjeti iživcirati i nasekirati. netko te pita zar nemaš nikog da ti pričuva djecu. po meni prilično banalna stvar za nerviranje.
ja samo znam da je danas postalo prekomplicirano uopće komunicirati s ljudima (ne svim) jer nikad ne znaš što će koga uspjeti iživcirati i nasekirati. netko te pita zar nemaš nikog da ti pričuva djecu. po meni prilično banalna stvar za nerviranje.
možda se to tebi tako čini, ali da ti je servirano svakih nekoliko dana ne bi ti bilo banalno.
ja se s istom stvari borim već 15 godina, koliko mi ima starije dijete, morali smo se na sve moguće načine snalaziti jer mi je muž radio stvarno svakako.
nedavno kad sam se vratila s bolovanja jedna kolegica me onako drsko pitala -a gdje je vama baka?
kao da se nje tiče moje bolovanje, nismo čak ni u istoj smjeni. ja pokušam na lijep način i kažem jedna je 300 druga 600 km od nas.
a ona će meni da se bakama ne bi ništa dogodilo da koji puta dođu do nas
misleći naravno na to da uskoče kad je mali bolestan.
ja sam samo rekla kad bake budu rađale djecu bit će i odgovorne za njih, a do tada će se mame brinuti za njih.
što mi je najveći fenomen, one koje najviše grintaju oko toga su žene koje imaju veliku djecu pred udajom i ženidbom.
znači prošle su to sve skupa već jednom,a uskoro će i njihova djeca.
Posljednje uređivanje od Tashunica : 04.10.2011. at 07:28
meni iskreno i onako ljudski drago da imate bake i da ne shvaćaš poantu, jer da nije tako, ovo vjerojatno ne bi nikada napisala.
ljudi nekada ne znaju kako im je dobro pa nisu ni svjesni puno toga pa vjerujem da se nekako slučajno,putem izgubi empatija o onda se nešto u ovom smislu kaže...
dorotea, ti si inače toliko razumno biće da mi je jako čudno kako nisi shvatila bit teme.
Nije problem što netko koristi usluge bake nego što se podrazumjeva da svatko mora uvijek imati takvu mogućnost.
Pa onda primjerice poslodavcu na poslu nije jasno zašto pobogu roditelj uzima bolovanje za bolesno dijete... odmah je pitanje nema li bake koja to može obaviti.
Ili zašto majka ne može na put ako otac radi u smjenama... Ili zašto ne može majka doći na posao izvan radnog vremena kad se poslodavcu sprdne...
Imati pomoć u čuvanju djeteta je (roditeljima) neprocjenjivo ali nikako nešto što bi (osobito poslodavci) trebali unaprijed podrazumjevati.
Dok ja (uz milijun drugih poslova koje istovremeno obavljam) uspijem napisati post, tema dobije 5 novih stranica... uglavnom, u međuvremenu je sve rečeno![]()