-
Ljudi se snalaze u svakakvim situacijama i životnim prilikama.
Mi također nemamo bake "pri ruci". Žive 100 km i 300 km od nas. Istina je da kad su bolesni obično najzahtjevniji dio odradim ja, kasnije ih zamolimo da dođu u fazi oporavka. Ili kao ove godine kad su imali klicu salmonele i nisu mogli 11 tjedana u vrtić. Ukupno sam ja bila 4 tjedna kod kuće, 1 tjedan GO + 3 tjedna BO, ostalo sam ih razvozila po Hrvatskoj (istok- sjever) i tako smo funkcionirali. Isto ako se poklopi neki poslovni put i moj i MM, prvo ga odvezi kod bake, pa na put, pa dovezi....
Ali istina je da nervira pitanje kada nekoliko puta mjesečno trebam otići ti 10-15 min ranije....
A nitko ne vidi da dolazim ranije na posao, da kada imam neki rok da radim i po noći, i sl.
A opet s druge strane, ako smo mi u takvoj situaciji, moguće je da i teta u vrtiću/boravku bude u i stoj situaciji - da mora otići ranije.
Kad nas se to nije dogodilo, ali ne bih to smatrala tragičnim ako bi to bilo ponekad, a ne pravilo.
Ključni problem je da imamo sve manje razumjevanja za druge, pogotovo za one sa različitim mišljenjem i pogledom od nas........
Posljednje uređivanje od AndrejaMa : 04.10.2011. at 10:21
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma