Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
Kosjenka, prima... meni samo nije jasno zašto na to ne reagirate?
odakle im pravo tako nabijati osjećaj krivnje?!
ja bih iste sekunde tražila sastanak sa tom stručnom osobom i rekla joj kako se osjećaju roditelji koji ne mogu dobiti više od 10 dana godišnjeg (a ja, recimo nisam mogla dobivati više od 5 radnih dana u komadu, dok sam radila za druge), kada oni izlaze s takvim budalaštinama.

kao da roditeljji ne znaju što bi bilo najbolje?!
ja sam reagirala, sve sam joj lijepo rekla i dodatno napisala u anketnom listiću nakon sastanka. ona meni nije uspjela nabiti osjećaj krivnje. možda se nisam dobro gore izrazila, ali moje dijete ne pohađa ljetni vrtić, jer je mm prosvjetar, a dane kad on ljeti radi ja uzimam godišnji. ja sam praktično tu ustala u obranu roditelja koji nemaju taj luksuz, a samo sam ispala čudakinja.

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
apri, možda ni te tete u vrtiću nemaju bake i smatraju da imaju pravo provesti mjesec dana sa svojom djecom jer su prve 3 najvažnije
svatko gleda iz svojih cipela
imaju pravo na 4 tjedna GO (+ možda koji dan). i taj godišnji moraju koristiti po rasporedu koji utvrđuje njihov poslodavac. isto ko i ja.
ja svakako nemam ništa protiv njihovog godišnjeg, ali ne želim da mi netko priča da svi poslodavci utvrđuju rapored korištenja godišnjeg tako da si ljeti slobodan 2 mjeseca ( ili 1 mjesec x 2 roditelja)-a predavanje se na to svelo-morate se nekako organizirati.