Pokazuje rezultate 1 do 50 od 355

Tema: Imate li bake?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imam bake, bolesne i starije, i jedna je 300 km a druga 400 km od nas.
    ja sam se na poslu degradirala, dakle promijenila sam posao na kojem moram biti od...do, jer posao na kojem sam prije radila nije imao radno vrijeme. kako na radnom mjestu znaju da imam dvoje djece u vrticu, i znaju zasto sam mjenjala posao jasno im je. sef mi je super, ne pita zasto danas moram ici ranije, ako moram, ali isto tako kad mogu a trebam ostajem dulje. sve se to na srecu na mom poslu vidi i cijeni.

na bolovanje idem uvijek ja, a boome sam znala MM natjerati da on uzme slobodan dan dok sam ja na bolovanju da odradim dio posla koji ne moze cekati, jer se mora odraditi tocno odredjen dan i tu me nema ko zamjeniti. tad nisam niti prekidala bolovanje, a mjerila sam i dulje od 8 sati.

a na pitanje di su mi bake, ja kazem doma bolesne. vise nema pitanja.

tete u vrticu su me uvijek pitale da li ce moji klinci biti kad se nesto spaja u vrticu ili ne, na moje da ce doci, one bi rekle a radit se mora, sve je uredu mama, ali samo daznamo broj djece, nikad nisam imala taj osjecaj da mi nabijaju grznju savjesti.

ana, pa do sad bi vec trebala biti iskusna, da ne kazem imuna na sva ta pitanja.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    tete u vrticu su me uvijek pitale da li ce moji klinci biti kad se nesto spaja u vrticu ili ne, na moje da ce doci, one bi rekle a radit se mora, sve je uredu mama, ali samo daznamo broj djece, nikad nisam imala taj osjecaj da mi nabijaju grznju savjesti.
    .
    i kod mene tako, dok je mala išla u vrtić
    uvijek je bila u spojenim grupama, dežurstvima i uvijek sam to pitanje shvatila samo kao informaciju radi organizacije rada, predviđanja broja obroka...

ni od koga u školi nisam čula riječ protiv boravka

mislim da su "nagovaranje" protiv vrtića i boravka u školi izolirani sličajevi

svaki poslodavac bi trebao imati razumjevanje ako roditelj izađe ranije, izostane kada je dijete bolestno
    ali posao ne bi smio patiti
    jer nije fer da netko zato što ima djecu prebacuje svoj posao na one koje ih nemaju
    imam poznanicu koja je samac
    i svako malo uskače nekoj mami koja je na bolovanju ili ju zovu da dođe ranije na posao jer je neka mama iz jutarnje smjene ranije otišla
    i koliko god je dobra i ima razumjevanja više joj je dosta toga
    naravno da za to ne dobije kunu više na plaći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •