Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
Sve smo sebi rodile djecu. A primjerice, muž i ja tri dana u tjednu radimo do devet sati uvečer, bake nam pričuvaju cure i do neba im hvala na tome. Mogu tebe ljutiti tuđa propitkivanja, ali i ovakve opaske su jednako neumjesne.
Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
ana. m meni se međutim ne sviđa način na koji ti agresivno poturaš svoje stavove da su mame koje hvala Bogu imaju pomoć
rodile djecu drugima, ne brinu o njima onako kako treba, itd. sve u tom tonu. a to nije ništa drukčije od onoga što tebe pitaju za baku.
po meni nije korektno, koliko god ti imala i imaš pravo biti ljuta i ogorčena.

i jest, slažem se da je žalosno uzimati pod normalno da se čovjek mora opravdavati što vodi računa o vlastitoj djeci i to je sigurno pokazatelj stanja u cjelokupnom društvu. jako nepravdeno zapravo.
????? O čemu vi....Koga ja napadam? Kao prvo dorotea je uletila s postom koji nema veze s topicom...Nije bila tema ko ima koga za čuvanje djece...
Kao drugo, ovo što je vama tako jako bolno upalo u oči nije se odnosilo na apsolutno nikoga tko ima pomoć nego na poslodavce...Dakle šta njega briga imam ja baku ili nemam, ja sam to dijete rodila sebi, a ne bakama..U tom sam smislu to napisala...Pa sada tko je shvatio shvatio tko nije nije...