Ajme di je pošla ova tema. Ana, razumijem da te živciraju takva pitanja, ljudi vole gurati noseve tamo di im nije mjesto. Moja djeca imaju dvi babe, jedna je moja koja radi dva posla, preko tjedna je nema a vikende posvećuje njima jer je zaljubljena u njih. Znači, kod mene se ne radi o čuvanju jer sam ja kući a i dvoje starijih se čuvaju sami, nego se radi o tome da ona jedina dva slobodna dana u tjednu želi biti s onima koje najviše voli. Druga baba je moja svekrva koja živi ispod nas, u penziji je već nekoliko godina, jedini problemi u životu su joj na kojoj strani kauča će taj dan ležati i koju seriju će pogledati. vrlo je riječita jer kad priča onda su joj puna usta njenih unuka, obožava ih...a u stvarnosti ih tjera iz kuće, ne želi ikakve veze s njima, idu joj na živce...Prvi put u životu je dobila obavezu vezi njih kad sam počela raditi i to je trajalo godinu i nešto. Ali morala sam uskladiti smjene na poslu, tako da sam radila u istoj smjeni ko što su mi djeca išla u školu pa ih je čuvala po sat vremena na dan i skuhala bi ručak. na kraju svakog tjedna sam joj plaćala sve to što je skuhala. Bljak. Nema puno smisla ovo što pišem osim u svrhu kukanja i malo podrške onima koji su sami. Jer koji put je bolje biti lišen ovakve vrste pomoći nego biti sam s djecom