Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
možda
ali...s obzirom da živimo u istom kvartu, vjerujem da kad bi bila neka frka mogla bih udomiti apricotinu djecu na neko vrijeme, ALI nema šanse da bi mogla po njih u vrtić/školu. uopće nemam pojma kako bih to izvela, nije da ne bih željela, ali jednostavno ne bih mogla. za otići po manjeg bi mi trebalo (do vrtića i nazad minimalno 40minuta, osim toga ne bi mi ga dali jer: tko sam ja?), onda po veću još jedno pola sata minimalno. s tim da usput moram i svoju pokupiti u vrtiću. kako da ih stignem sve pokupiti i dovesti do sebe?! pa proveli bi svi skupa u autu dva sata vozajući se po gradu?!
pa naravno, ali ako bi vasa djeca isla u isti vrtic ili cak u istu grupu, ili bi barem oba vrtica bila u kvartu onda ne bi bio bas tako veliki problem

jedino je ovo sa sjedalicama problem, ali ni to nije premostivo, a nekim ljudima nije ni bitno toliko

ne kao rjesenje za svaki dan i za bilo koga, ali da to ljudi rade, rade. i cak ne samo u izvanrednim situacijama nego bas ciljano da se djeca druze i izvan vrtica.