ma bezveze je razglabat o svakom pojedinom slucaju,i nije mi to bila namjera, a bome i o poimanju prijateljstava. ali u mom svemiru je prijateljica i netko koga sam upoznala prije godinu ili dvije, ili tri pa smo se više puta druzile zbog djece, ili doma ili vani. jer blizu stanujemo ili nam se djeca vole druzit, ili mi. i ne vidim zasto je tako cudno da mi tako neka 'prijateljica' pričuva dijete poslije vrtica ili u krajnjem slučaju barem ostane zajedno s njim cubiti pred vrticem 10 min dok ja ne dodem. ne mislim da sam njoj rodila djecu zbog toga.
al to sve nebitno, jer samo sam htjela reci da nema veze veliki grad/malo selo. znam za slucajeve i u manjim mjestima gdje se ljudi ne mogu oslonit na pomoc prijatelja/susjeda, al to je malo i do tih ljudi i njihove druzeljubivosti i simpaticnosti, odnosno nedostatka istih, kad moram bit tako izravna. a posto znam da apricot nije takva, nego bas suprotno, onda je po meni uzrok jedino tehnicke prirode.
u principu se slazem s krumpiric, i sve to divno i krasno zvuci, ali tema je zbog sporadicnih odlazaka ne svakodnevnih. ko zna da nece moc nikad doc po djecu angazira nekog za stalno, ili baku ako ima ili bebisitericu. ali za uletat tu i tamo je puno teze naci nekog ko nije rodbina ili prijatelj/susjed, jer čuvalica na sat koja povremenao uleta obicno uleta i drugima ili ima i druge obaveze pa nije uvijek sigurno da ce moci bas tada kad nama treba. zato ja imam dvije zene koje mi povremeno ulijecu, jer ne moze uvijek ta jedna, a nekad ni obje. pa onda pitam te frendice ako mogu. i da, i one imaju svoju djecu, u tome i je poanta.