-
anemona razumijem te o čemu govoriš. ja sam si na sreću posložila život tako da sam izbjegla sve ovo o čemu ti govoriš, no da sam svojedobno odabrala drugačiji put upravo bih sada i ja tako živila.
veliku ulogu zapravo igra preseljenje iz rodnog grada, gdje je ostatak obitelji i to naručito u velikom užurbanom gradu. zato je meni osijek baš po mjeri što se toga tiče, a tu mi je kompletna moja i muževa obitelj i hvala bogu ima nas sedmero komada djece plus 2 bake, 1 deda i još sestrične. nadalje, sve te silne dječje aktivnosti. ja sam možda blesava, ali moje dijete neide na nikakvu aktivnost. možda će jedino ići u vrtiću na nekakvu likovnu grupu, ali će izgleda otpasti jer ću ga ipak staviti da spava poslijepodne u drugoj grupi. ne znam koliko su djeci sve te aktivnosti potrebne i hoće li dijete nešto propustiti ako s njima počne tek u školi.
ponekad imam periode tog rada od jutra do mraka, a imala sam jedno vrijeme takav život i na svu sreću nakon nekog vremena opet dođe do smirivanja tempa i to mi baš godi. na žalost, u današnjem društvu smo primorani na takav tempo, ali meni je drago da ne moram tako živjeti stalno. fućkaš i novce i karijeru ako nemaš privatni život. jedino što se danas očito radi o golom preživljavanju, a ne o nekakvom ganjanju karijere.
nena-jabuka glede tvog oglasa, ako se preseliš u osijek ja ću ti rado pokupiti djecu iz vrtića....kad radim jutarnju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma