Pokazuje rezultate 1 do 50 od 355

Tema: Imate li bake?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam sigurna da bi Neni baš rado uskočio onaj susjed s Jaguarom koji ni ne uzvrati pozdrav na cesti

Šala mala, i u Zg je situacija drukčija od kvarta do kvarta. Ja bih, na primjer, ne znam što dala samo za školu i vrtić u kvartu
    Istina je da strašno puno vremena odlazi samo na vožnju do vrtića i posla. ali opet, o toliko toga stignem s djecom porazgovarati dok se vozimo :/

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam sigurna da bi Neni baš rado uskočio onaj susjed s Jaguarom koji ni ne uzvrati pozdrav na cesti

Šala mala, i u Zg je situacija drukčija od kvarta do kvarta. Ja bih, na primjer, ne znam što dala samo za školu i vrtić u kvartu
    Istina je da strašno puno vremena odlazi samo na vožnju do vrtića i posla. ali opet, o toliko toga stignem s djecom porazgovarati dok se vozimo :/
    Aaaa, ti se još toga sjećaš. Za tvoju informaciju, još uvijek se nismo vidjeli s tim susjedima uživo (i dalje samo kroz staklo kad prođe u autu) ni pozdravili ikad (skoro četiri godine su prošle otkako smo prvi susjedi) .

Ali zato s onim novim susjedom tajkunom i njegovom obitelji, koja se naknadno doselila pa sam se pitala hoće li biti isti ko ovi "nejavljači", sasvim lijepo i ugodno proćaskamo kad god se vidimo. Samo, ljudi su poslovni, imaju svoj život, odraslu djecu, neki sasvim drugi svijet.
    Ali su pristojni i ugodni susjedi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •