viš, ja se u penziji namjeravam preseliti u strogi centar, a ne u malo mjesto
štaš kad volim grad i volim beton, zamišljam se kako svako jutro idem na korzo, na kaficu, novine, pjaca, sve je blizu...

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
Ali ja mislim da bi mi živci puno prije otišli da me netko stavi da sat vremena sjedim u kafiću, nego ovako što razvažam.

.
to ti je to - i zato se teško razumijemo
meni je sad super kad M ide na ples, odvedem je u 6, i do 7 sjedim u bircu, poslije posla lijepo na miru, pročitam novine, pojedem kolač. i tako 2 put tjedno, kud ćeš bolje
inače sam mišljenja da djeca do škole ne trebaju ići na nikakve aktivnosti, J i nije, a M je upilala, al na kraju mi je super.
za J je zadužem mm, vjerujte, i njemu dođe dobro malo mira dok čeka J
a ne mora čekat - dogovor je da mi vozimo na trening dvojicu iz kvarta koji zajedno treniraju,a njegovi ih vraćaju doma.

to je ovo što kaže angie, meni je super što mi dnevno na vožnju ode jako jako malo. da je situacija drugačija, baš mi je lijepo ovo kako je rekla, da u to vrijeme stigne razgovarati s djecom.
osim jučer kad je u rijeci bio opći potop i zastoj prometa, za vožnju od 10 min, trebalo mi je sat i pol. otišla sam ranije s posla da stignem po M u vrtić, i sjetila sam se ovog topika - nitko me nije pitao za baku. da me pitao, pukla bih ko ana. mislim, rijetko se događa, al to stvarno puno znači, kad te šef ne pita za baku.

dobro mi je došao ovaj topik, nekako kad ga čitam, sam još sretnija i još zahvalnija za život kakav imam, dobro je podsjetiti se tu i tamo