Pokazuje rezultate 1 do 50 od 355

Tema: Imate li bake?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Marna prvotno napisa Vidi poruku
    Nena, pročitala sam karakteristike koje tražiš ... što nismo bliže u kilometrima, ali u mislima, duhovno, jesmo, po svemu sudeći, vrlo, vrlo blizu. Ovaj tvoj opis me vratio u neke lipe momente ...

Ova rasprava je, uviđam, u svim smjerovima.
    Razumijem i anu.m i anemonu, i doroteju i eris i sve vas koje ne nabrojih.
    Živimo svoj obiteljski život kako najbolje znamo i umijemo - s bakama ili bez njih.
    Lijepo je imati pomoć, ali onu koja ne stavlja omču oko vrata (pritom mislim na "moranje" s jedne ili druge strane).
    Danas poslodavac želi da je zaposlenik fokusiran na posao 200%, jer je 100% malo. Važno mu je da ovaj ne izostaje s posla, da nema bolovanja, da je stalno raspoloživ, pa i na mobitelu 24h! Show must go on! Tako je na svim razinama i u svim strukturama.

Jesu li djeca privilegirana ili nisu s bakam ili bez njih - to može biti posebna tema.
    Razumjela sam Aninu frustraciju u početnoj poruci kojom je i otvorila temu.
    Kad se sve zbroji i oduzme, pomnoži i podijeli - na kraju radnog dana žudiš za mirom.
    I da smo doma svi na broju, he, he.
    Eh, Marna , evo ga opet, sad ti u Rijeci...tako je to u mom životu, prijateljice posvuda, samo ne kod kuće. Dobro, nađimo u tomu nešto pozitivno, kao npr. imam uvijek kod koga ići na more, naizmjenično...,lijepo, no ipak bih radije češća viđanja s prijateljicama, a ne jednom godišnje.
    A ovo s poslodavcima, uf, kod nas se točno zna da ako vidiš na mobu broj s posla ima da se javiš, orilo, gorilo, inače kasnije gadna istraga, trebali te, a ti odbio poslušnost.
    Ček, koja je ovo tema, baka ili tempo?

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nena, čini mi se da ga dođe na isto.
    Bile bake ili tempo, koja god tema, sve se svodi na trčanje, odanost poslodavcu, kolektivnoj etici unutar tvrtke i bla, bla, a nas mame tko za išta pita - radi - muči - plati.

Ma, nije sve tako crno, draga moja, ali valja biti realan.
    Odavno sam skinule one ružičaste naočale - ali nisam ušutkala pjev djeteta u sebi - onu radost i bezazlenost, koju mnogi brkaju s neozbiljnošću, naivnošću, ludošću ...

Da si bar bliže, jer i meni se čini da sam katkad otok u ovom silnom moru.
    Nena, šmrc, šmrc - ma dobro, nije Zg daleko, popit ćemo kavu na Jelačiću, barem.
    Eto, pozivam se, baš sam skromna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •