Pokazuje rezultate 1 do 50 od 355

Tema: Imate li bake?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma da, ja sam dvije godine vani i nikako da se pomirim s tim da sam odlaskom i dobila i izgubila jako puno. Hocu reci, puno toga mi nedostaje sto sam u Hr uzimala zdravo za gotovo.

Kad smo vec kod odlazaka s posla, kod nas se stvarno toleriralo svasta (sad pricam o Zagrebu, cak i istoj firmi u kojoj rdi ana.m). Ali isto tako se tlacilo nas, tada neudane i bezdjecne, da radimo ljeta i da pustamo one s obiteljima da biraju prvi. Jer... sto ce oni s djecom preko praznika, itakoto. A svi smo radili za istu placu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    . Ali isto tako se tlacilo nas, tada neudane i bezdjecne, da radimo ljeta i da pustamo one s obiteljima da biraju prvi. Jer... sto ce oni s djecom preko praznika, itakoto. A svi smo radili za istu placu.
    Joj draga moja, to ti ej naalost pod normalno u ovoj našoj firmi...Od kada imam djecu nikad se nisam puno lomila oko GO jer sam ljeta uglavnom provodila ili trudna ili s djetetom do godine dana....Puno više takvih ljeta nego onih poslovnih, tak da sam GO uglavnom koristila preko ljeta kao cura i to me uuuvijek živciralo, onak, kao da ovi mladi nemaju život...A sada sam opet "nova" i baš me zanima kako će to izgledati iduće godine...s obzirom da je ekipa "iz snova" povlaštena na raznorazne načine...Mislim, pa već sadse osjećeam kao Alisa u zemlji čuda...

Sorry na OT!! Ovo sam pisala kaae... (p.s. čistačica nije slučajno prolila kavu, baš ju je bacila...)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •