Pokazuje rezultate 1 do 50 od 355

Tema: Imate li bake?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    ja samo znam da je danas postalo prekomplicirano uopće komunicirati s ljudima (ne svim) jer nikad ne znaš što će koga uspjeti iživcirati i nasekirati. netko te pita zar nemaš nikog da ti pričuva djecu. po meni prilično banalna stvar za nerviranje.
    dorotea, ti si inače toliko razumno biće da mi je jako čudno kako nisi shvatila bit teme.
    Nije problem što netko koristi usluge bake nego što se podrazumjeva da svatko mora uvijek imati takvu mogućnost.
    Pa onda primjerice poslodavcu na poslu nije jasno zašto pobogu roditelj uzima bolovanje za bolesno dijete... odmah je pitanje nema li bake koja to može obaviti.
    Ili zašto majka ne može na put ako otac radi u smjenama... Ili zašto ne može majka doći na posao izvan radnog vremena kad se poslodavcu sprdne...
    Imati pomoć u čuvanju djeteta je (roditeljima) neprocjenjivo ali nikako nešto što bi (osobito poslodavci) trebali unaprijed podrazumjevati.

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dok ja (uz milijun drugih poslova koje istovremeno obavljam) uspijem napisati post, tema dobije 5 novih stranica... uglavnom, u međuvremenu je sve rečeno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •