Mislim, sad se osjećam bedasto...Naravno da se ne češkam na poslu, ne kopam kanale, ali boremč nisam ni besposlena, ovisno o danu ali najčešće imamo dosta posla.
Ali radi se o tome da to nije posao koji ima rok, koji nema tko drugi odraditi ako mene nema. Ne bu stranka na mom šalteru stajala i čekala da ja dođem s bolovanja, a bormeč nemrem ni u ponoć raditi štednju ili isplatiti novce nekom s računa....
Imam pauzu pola sata za gablec koju ponekad i ne iskoristim jer ne stignem.
Imam pravo na bolovanje, tu me nitko neće gnjaviti. Osim jalnih kolegica i onih koji nemaju uopće zašto u to se petljati kao štosam rekla, ni mene ne zanima kad nekog nema zakaj ga nema. Ja odrađujem što moram s tim nekim i bez njega...Isto tako drugi dok mene nema.

I zato kažem nije svaki posao isti i nije isto na svim poslovima biti odsutan i ići na bolovanje.
Mene kad nema nitko me neće zivkati i tražiti i pitati bilo kaj za posao.
Dok recimo MM, ako ga nema na poslu, ne pretsaje mu zvoniti mobitel...On mora u određenom roku završiti neki plakat npr. i tada će ako treba raditi i prekovremeno, odgoditi godišnji, ako ga nema na poslu, nema tko to završiti...I tu se razlikuje moj posao i nejgov ili la_mamin i da ne nabrajam...