-
konstantno poviseni leukociti u krvi
drage moje,lagano me hvata panika i definitivno trebam savjet sto uciniti.od pocetka trudnoce leukociti su mi konstantno poviseni.posto sam zadnje dvije kontrole urina i mokrace imala leukocite i bakterije u mokraci u dva navrata sam pila antibiotike.prvi nalaz leukocita u krvi 12,7.nakon novocefa 13,4.urinokult sterilan.dobila sam zatim ceporeks 500mg 8 dana.nakon 10 dana kontrola urina i krvi.kemijski nalaz urina uredan,urinokultura sterilna.leukociti u krvi nakon antibiotika 15,4.dakle uroinfekt definitivno nemam a leukociti u krvi i dalje rastu.izvadila sam privatno crp -4,9.trudnoca mi je od pocetka rizicna.imam konstantne bolove u donjem abdomenu ali to je moja privatna gin. prepisivala intramuralnom miomu kojeg imam.od moje soc. gin, nikakve koristi.neljubazna i nestrucna najblaze receno.zbog konstantnih bolova sam je trazila da mi vadi briseve cerviksa na sto mi je ona odgovorila da je najbolje to dole previse ne prckati u trudnoci.planiram otici privatno povaditi sve te briseve al sam narucena tek drugi tjedan.iskreno najvise me strah da nisam navukla kakvu bakteriju na cerviksu i da se to ne prosiri na bebicu.dali sad s ovakvim nalazom cekati drugi tjedan ili da odem kod svoje soc. gin. i figurativno je udavim da nesto poduzme!e,jesam oduzila s ovim postom!unaprijed hvala na svakom savjetu!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma