Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Problem sa autosjedalicom 18-36

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Problem sa autosjedalicom 18-36

Za sve savjetnice za autosjedalice!
    Naime, Nana ima 3 godine, 19 kg, više od 1m je visoka, prerasla je svoju staru autosjedalicu (9-18), pa smo joj kupili novu i to onu kategorije 3, tj. 18 do 36 kg. Sve je super s visinom, pojasom preko ključne kosti, sve štima. No ta sjedalica (Romer Kid) nema svoje pojaseve, nego se na sjedalo automobila fiksira samo sa pojasom od autobobila. Znači, Nana i sjedalica zajedno. No problem je u njezinom micanju, u zavojima se naginje koliko i auto a i Nana s njom. Pretpostavljam da to nije u redu. Ako sam u krivu molim vas razuvjerite me!

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije u redu, moraš sjedalicu malo bolje uglaviti u sjedalo od auta. I nama se to dešavalo na početku da se sjedalica (ta ista) naginje u zavoju, ali ja sam je nekako malo bolje ugurala i prestala se naginjati. Ili je s vremenom bolje sjela, ne znam, uglavnom ne naginje se više uopće.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Svaki put kad vežeš Nanu u sjedalicu prvo dobro zategni donji dio pojasa, onaj koji ide preko zdjelice, tako će sjedalica čvršće "sjesti". Gornji dio pojasa isto dotegni. Trebala bi ju naučiti da ga ne nateže, ne skida i da sjedi tako da joj pojas stoji tamo gdje treba biti, preko ključne kosti.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ma stegnuto je sve, jedino fakat nismo sjedalicu malo jače gurnuli u sjedalo, a ako to ne bude pomoglo, onda nam sjedalica nije za auto

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •