ne znam da li se već pisalo o tome ali me zanima da li mi netko može preporučiti soc.ginića ( najbolje u širem zapadnom dijelu grada)koji prihvaća da ga trebam samo za recepte i uputnice jer se spremamo na mpo u vg...
ne znam da li se već pisalo o tome ali me zanima da li mi netko može preporučiti soc.ginića ( najbolje u širem zapadnom dijelu grada)koji prihvaća da ga trebam samo za recepte i uputnice jer se spremamo na mpo u vg...
ovo ne bih rjesavala preko otvoreno foruma....... ja ti saljem PP i nadam se ce cure takodjer samo preko PP-a pisati o tome) budemo li otvoreno rekli dr. taj i taj u tom i tom domu zdravlja izdaje recepte bez pitanja i prigovora, etc. mogao bi se istom tom lijecniku/lijecnici socijalcu pojaviti netko iz HZZO-a na vratima pa da vise ne bude uputnica LOL
Evo PP-am
ja ti mogu preporučiti u Osijeku(pošto ne piše gdje trebaš i u zapadnom dijelu kojeg grada)![]()
zagreba naravno![]()
Cure dali imate nekog soc ginića za preporučiti isključivo za recepte i uputnice (i da ne gunđa previše zbog toga) sa područja Novog Zg (može i centar, trešnjevka, vrbik i sve u blizini)
može na pp
hvala