Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 326

Tema: Manjak plodne vode :(

delitza avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Sretno! Vibram da sve na kraju ipak bude dobro~~~

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A zasto su prognoze tako lose ako su bubrezi u pitanju? Mislim zar su se oni samo tako predali eto to je to i sanse su nikakve, pa zar se ne moze nista uraditi? Eventualno poslije poroda pokusati nesto... Puno vibrica saljem da se sve nekako izregulise...

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

analoneta drži se, bitno je da beba zasad dobro napreduje i da bude jaka za porod.

Sto se tice bubrega, nije mi jasno jel' samo sumnjaju ili nesto i vide?!
    Govorim samo iz svog iskustva jer su i kod mene sumnjali na isto ali mjehur je uvijek bio uredno pun te su bubrezi anatomijom bili uredni pa im je sve skupa bilo jos cudnije, no meni se voda na kraju ipak počela popravljati.
    A jesu li ti rekli koliki ti je AFI? Mislim, te vode mora biti nesto kad cura uredno napreduje (moj je malac i veličinom malo zaostajao).

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

analoneta, izvrsno se držiš. i dalje vibram za vas i malu borkinju.
    jesu li vidjeli da nešto nije u redu s bubrezima?
    čitala sam po netu i vidjela da se plodna voda na kraju skoro u potpunosti sastoji od bebinog urina pa ako je nema, pretpostavljaju da nešto nije u redu s urinarnim sustavom.
    jesu li vam rekli bi li se u slučaju da stvarno nisu u redu bubrezi, moglo napraviti hitnu transplantaciju ili dijalizu po rođenju da bi se dobilo na vremenu i pomoglo bebici.
    čitala sam i da po porodu problem može biti nerazvijenost pluća, jer je bebi potrebna ta voda da bi se ona dobro razvijala.
    nadam se da su današnji inkubatori dobro opremljeni i da se može riješiti kakav god problem bio.
    šaljem veliki zagrljaj i hrpu vibri.

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    analoneta, izvrsno se držiš. i dalje vibram za vas i malu borkinju.
    jesu li vidjeli da nešto nije u redu s bubrezima?
    čitala sam po netu i vidjela da se plodna voda na kraju skoro u potpunosti sastoji od bebinog urina pa ako je nema, pretpostavljaju da nešto nije u redu s urinarnim sustavom.
    jesu li vam rekli bi li se u slučaju da stvarno nisu u redu bubrezi, moglo napraviti hitnu transplantaciju ili dijalizu po rođenju da bi se dobilo na vremenu i pomoglo bebici.
    čitala sam i da po porodu problem može biti nerazvijenost pluća, jer je bebi potrebna ta voda da bi se ona dobro razvijala.
    nadam se da su današnji inkubatori dobro opremljeni i da se može riješiti kakav god problem bio.
    šaljem veliki zagrljaj i hrpu vibri.

ne daju mi nikakve sanse...rekli su kad beba proviri van i kad se prereze pupcana da ce tu biti kraj....bas kao sto si i napisala ako bubrezi ne otkazu onda ce pluca.............jer voda je potrebna a nema jeeeeeee njih jedino još fascinira na mom pregledu sto su mjere bebe tocno u dan (sad na zadnjem uzv)sto se tice glave a bedrene kosti ,buša za tjedan njeznije ali to je nista........i dobiva na kilazi bojim se da nebude bila prevelika beba do 2 mj. ...tko ce to istiskati van...( ja i MM bili veliki kad se rodili oko 3600-3800 a njegov brat 4kg je imao ).........a sta bude

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Nivi prvotno napisa Vidi poruku
    analoneta drži se, bitno je da beba zasad dobro napreduje i da bude jaka za porod.

Sto se tice bubrega, nije mi jasno jel' samo sumnjaju ili nesto i vide?!
    Govorim samo iz svog iskustva jer su i kod mene sumnjali na isto ali mjehur je uvijek bio uredno pun te su bubrezi anatomijom bili uredni pa im je sve skupa bilo jos cudnije, no meni se voda na kraju ipak počela popravljati.
    A jesu li ti rekli koliki ti je AFI? Mislim, te vode mora biti nesto kad cura uredno napreduje (moj je malac i veličinom malo zaostajao).
    rekli su da nesto sa bubrezima nije u redu definitivno,mjehur se vidi ali u njemu nema nista....mislim vode a afi da mjere mislim da bi bio 0 jer vode ima samo malo oko pupcane ali to samo malooo i još na jedno dva tri mjesta cist malo al stvarno malo...vidjela pa znam da stvarno nema..sto kaze moj muz kao da gledas u tepih...gledas a nista nevidis

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I moja Leona se normalno razvijala bez imalo plodne vode. U 30. tj. je dijagnosticiran manjak, a ona je rođena na carski 38+4. SVI organi su bili u redu osim bubrega. Nakon rođenja je bila na dijalizi. Naša borba je trajala 1,5 godinu. Ali u nijednom trenutku nismo odustali. Vjerovali smo u čuda koja su se nekoliko puta dogodila za vrijeme njenog kratkog života.
    I kako oni uopće išta vide na UZV ako nema plodne vode ? Bez vode je UZV praktički nemoguće napraviti.
    Drži se i mali borac će im svima pokazati što možete!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

analoneta citam i ne vjerujem ja ti se zaista divim,veliki ste borci i nadam se da cete dobiti ovu bitku bez obzira na njihove dijagnoze,pa zar se stvarno nista ne moze uraditi vec samo cekati porod i gubitak bebe
    ja vam drzim fige i molit cu za vas da ipak uspijete i da se bebica izbori i ostane sa svojim roditeljima..

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

cure hvala...bit ce kako bude...uz puno razgovora sa doktorima odlucili smo korak po korak pa cemo vidjeti sta ce biti na kraju kad dođe taj dan.....svakako cete biti obavjestene o svemu bez obzira kakav ishod bio...jaka sam ja pa cu vam se javiti kad to prođe.....a do tada cu vas obasipat informacijama koje budu meni recene jer nikad se nezna,nedaj Boze da se nekom nesto ovako desi pa da se nezna nista...kao sad ja.....sve mi ovo novo...no opet nije svakome slucaj isti..

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

analoneta vibram za bolji ishod nego su prognoze, jer nikad se ne zna, čudesni su to mali borci
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

analoneta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju Evolet, da ipak sve završi na najljepši mogući način

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

uh. a vidiš kako ih već sad mali borac iznenađuje, držim fige da ih iznenadi i kad se rodi.
    šaljem vam puno pozitivnih misli i snage da izdržite sve i malenoj evolet puno vibrica da se izbori.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

analoneta, sretno i nadam se da će na kraju sve biti u redu i da će se malo borac roditi i preživjeti!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

analoneta, ježim se dok čitam... zabrinuta sam, ali vjerujem u čuda i snagu molitve, pa evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude što bolje biti može!

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo ja sam maloprije dosla iz zagreba sa kontrole.....srce kuca ali su nam mjere ovaj puta slabije ne puno ali mislim da negdje 2-3 tjedna ,nisam sigurna a da sad ne tražim papire tu je to negdje...nasli su zeludac no ovaj puta nisu nasli bubrege i mjehur onako jasno da ih mogu proucit vidjeli su kao obrise ali ne mogu nista na osnovu toga...idem sad opet drugi dan nove godine...ja si nekako mislim da ako se onda budu još vise izrazile mjere(zaostatak)da bi mogli nesto napravit...neznam... jedino kaj su mi rekli da je sad najbitnije da to izađe van kako god samo da me se nereze jedino ako mi se zivot nađe u opasnosti... kako je ona sad starija vjerojatno joj još vise treba vode ubiti nisam dobro rekla ...znaci da joj je ono vode sto je imala bilo dovoljno do sada a sad kako je starija treba joj mozda malo vise pa zaostaje....ma joj strava i uzas ja se nekako nadam da cu do kraja prvog mj.to rijesit da necu docekati termin.....muz je pitao el i on moze na porod a doktor mu je rekao "a bit ces tu a tak i tak niko nece biti sretan kad se to napravi" znaci pustit ce ga da bude uz mene bar se nadam makar na minutu ....eto nista dobro..a kako bude...Evoletic se rita i još je tu još ce ona priustit nekoliko tjedana udaraca u busi da njena mama uziva u njoj <3

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

uh. vibram i dalje i šaljem pozitivne misli.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Oh bože... stvarno ne znam šta da kažem. tužno mi je što ti tako crno predviđaju, a ja ti skidam kapu na tvojoj snazi i stavu prema svemu.
    moj je jedan mali nećak bio dugo, jedno mjesec dana barem bez vode, iz njegovog je vodenjaka iscurila, brat blizanac je imao. rodili su se 28+5 s 900g. sad su fini dečki, on koji je bio bez vode je imao velikih problema s plućima, ali sada je već puuuno bolje i očekuje se da će biti sasvim dobro.
    tako da i tebi držim fige za što bolji ishod!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

analoneta

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Analoneta drzi se...

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Evolet i analoneta
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Čitam i pratim priču - nevjerojatna si, držite se obje, navijam za što bolji ishod!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    Evolet i analoneta
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Čitam i pratim priču - nevjerojatna si, držite se obje, navijam za što bolji ishod!
    potpisujem !

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ma ja ne vjerujem da mora biti sve tako crno. Bebice su nevjerojatni borci, čuda je događaju i ja ne bih gubila nadu sve do kraja.
    Držite se i mislim da vas!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Analoneta drži se ~~~~~~~~~~~~

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Navratih ovdje samo da vidim ima li ikakvih vijesti o Evolet...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Htjela sam već prije pisati na temu...ne treba nikad gubiti nadu, uvijek postoji dobar postotak da ispadne drugačije ili bolje od predvidanja. A ako ne ispadne , tada je utjesno , prirodno i prekrasno da je dijete primililo toliko ljubavi za svog života. Nasa je priča dobro završila , ali dok sam čekala i nisam znala kakav će život moje kćeri biti izvan maternice ...Tjesila me je pomisao da joj pruzim priliku za život , i pruzim ljubavi najviše sto mogu dok je u maternice.

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

drage moje forumasice ŽELIM VAM SVE NAJBOLJE U OVOJ GODINI...MENI JE PROSLA DOBRO POCELA A LOSE NAM JE ZAVRSILA TAKO CE NAM I OVA GODINA LOSE POCETI A NADAM SE DOBRO ZAVRSITI,TKO ZNA MOZDA OPET SA NEKOM RIBICOM U BUSI..... evo ja jucer bila u zg.pomalo šokirana,jer su se prema meni ponasali kao da sam prvi put tamo...docent je valda godisnjem pa nije bio tamo,nadam se da ce do 23.1 doci jer onda idem opet.........ja dosla i prozvali me i oce me stavit na ctg.....pa ja njima pa reko al meni to ne treba...(bila sm zbunjena a nije mi rekla za sta je to ,otkud da ja znam da na tom ctg i trudove mogu vidjet il sta vec ahhh)ona ajde lezi i bilo još tu ntezanja i onda muz poludi o jer je u hodniku di je on stajao bio i taj ctg..i doso do sestre i ljepo joj sve rekao,da ce beba umret ,da nema pl.vode i neznam sta sve ne.dođem unutra da vide dal sam otvorena ajd pogledo me neki doktor i kao sve ok. i pita me sestra pa el cete onda dat urin.... pa ja njoj pa reko hocu..mislim sta sad nebi svaki put sam morala i sad kad sam rekla da bebi nema spasa svi fino digli ruke i kao ne treba nista na meni radit...dođem na uzv i tamo me gledala jedna zenska doktorica znam ju iz viđenja dok sam bila u bolnici lezala i uđe i muz unutra ona pogleda sam onako brzo papir a na papiru ovi idioti iz rodilista napisali da NE ZELIM CTG tako veliko da iz avijona vidis...BOŽEEEEEEEE..............i mi sad njoj ispricamo jer smo skuzili da uopce ne citaju te papire doduse sve joj je na jednom papiru ukratko napisano tako da neznam u cemu je problem da baci oko..kaze ona meni pa onda vam ni UVZ NE TREBA!!!! ja i muz šokirani...pa reko ja tu na uvz dolazim da se vidi kako beba napreduje i da se nesto ne desi (mislim da se izoblicila il nest drugo razumljivo sta se misli pod tim) i ajde dao Bog pa me pogledala...rekla mi je samo da kao cekat ce se moji prirodni trudovi i da ide to prirodno van e sad me zanima sta ce reci docent koji me inace vodi kada me bude vidio...inace cura ima mjere za 30tt,31tt i 32tt znas ono kako koja mjera a ja sam sad 33+4....dobro još je ona i skvrcena pa nije mogla tocno izmjerit opseg trbuha mjerila je dvaput jer drugi put se ljepse malo okrenila pa smo dobili vecu kilazu prva je bila 1500 a druga je bila 1748 tako da mozda ima i malo još vise ali znas kako je kad nema vode ona je stisnuta a trbuh je mekan nije ko glava (glava se moze lijepo izmjeriti kad je kako oni kazu kosnatija)........eto ja ostala paf nakon svega reko bože kao da sam prvi put tu...kaze meni muz pa ti moras svaki put reci kakvo je stanje pa reko sta cu i kad dođem na porod kud cu biti sva u bedu morat cu vikat beba ce mi umret,morate ju okrenit zato sto je zaglavljena i nesmijem ici na carski...pa reko onda cu si na neku majcu to sve ispisat pa cu tu majcu nosit na sebi..sta onda pisu bez veze na taj papir..ah idioti i da ova doktorica je kao otkrila neku deformaciju između nosa i usta..a sad... nema vode tko zna sta je mozda je samo smezurana koža.... etooooo nista posebno sad samo cekamo taj drugi mjesec da to sve rijesimo jer su nazalost noci postale najgore pogotovo pred jutro..pune suza i razmisljanja kako ce to sve proci posto je prvi porod,kako cu reagirat kada vidim da su je izvadili van...punooo razmisljanja na cijelu situaciju koja obicno zavrsi sad vec u suzama...i sad kako se vec to blizi sve sam tanja sa živcima i bas se bojim..nekad ne mogu sakrit suze da MM ne vidi ili osjeti kako disem...neku noc me je uhvatio di placem,okrenio se prema meni i poljubio me u bradu,a kada je dosao sa posla onda me je pitao:ti si nocas plakala? reko nisam! jesi osjetio sam kako dišeš...i onda sam pukla...reko MORAM bojim se sad vec polako svega.............postaje tesko i sve sam svjesnija da joj nema pomoci bez obzira sto se moja curica bori u busi bez vode i sto se trudi udarati da osjetim da je tu......ali tih udaraca uskoro nece biti....kraj je jako blizu...nazalost

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

žao mi je što su vas nanervirali uz sve to s čim se nosite. divno je što te ti i muž jedno drugom tolika potpora.
    jeste probali potražiti neku psihološku potporu? možda bi to mrvicu olakšalo?
    i dalje vibram za čudo i grlim vas beskrajno puno!

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

žao mi je što su vas nanervirali uz sve to s čim se nosite. divno je što te ti i muž jedno drugom tolika potpora.
    jeste probali potražiti neku psihološku potporu? možda bi to mrvicu olakšalo?
    i dalje vibram za čudo i grlim vas beskrajno puno!

ma nismo....za sad još mozemo to kao podnest...samo neznam koliko dugo..koliko god ja ne razmisljam o tome a stvarno se trudim ne razmisljati o porodu u podsvjesti to nazalost tinja i normalno ja odem spavat bez problema ali onda se do jutra(4-5h)naspavam kao i onda razmisljam u tom miru ili pak nesto sanjam sto to potakne......za sad neka ostane ovako pa cemo vidjeti kad vise ne bude islo nesto cemo smisliti....a i inace i ja i MM tulimo na svaku stvar koja dira a pogotovo sad kako nam se ovo desava.....a bit ce to dobro...bar se nadam

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kad sam ja saznali da nosim ozbiljno bolesno dijete, odmah sam potražila pomoć obiteljske terapeutice koja je jako drži do duhovnosti. Uglavnom rekla mi je da meni ne treba nikakva analiza , samo jaka podrška zajednice. Preporucila mi je neke molitvene zajednice , ili da potražila pomoć unutar crkve kojoj pripadam ( da smo bili pripadnici neke crkvene zajednice). Uglavnom, situacija kao vaša je preteska za same, razmislite da podijelite vaše brige u okolini koja će vam pružiti potporu.
    Ako želiš možemo se i čuti , porazgovatati ako želiš i imaš potrebu za tim. Saljem ti broj na pp. Čuvaj se.

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Kad sam ja saznali da nosim ozbiljno bolesno dijete, odmah sam potražila pomoć obiteljske terapeutice koja je jako drži do duhovnosti. Uglavnom rekla mi je da meni ne treba nikakva analiza , samo jaka podrška zajednice. Preporucila mi je neke molitvene zajednice , ili da potražila pomoć unutar crkve kojoj pripadam ( da smo bili pripadnici neke crkvene zajednice). Uglavnom, situacija kao vaša je preteska za same, razmislite da podijelite vaše brige u okolini koja će vam pružiti potporu.
    Ako želiš možemo se i čuti , porazgovatati ako želiš i imaš potrebu za tim. Saljem ti broj na pp. Čuvaj se.

hvala draga

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

draga analoneta ne znam što drugo bi mogla reći. i ja se nadam nekakvom čudu... želim ti svako dobro ovog svijeta!

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

analoneta, ne mogu ni zamisliti koliko tesko mora biti prolaziti kroz sve to, i znam da ne postoji nista sto bi ti olaksalo, al da znas da cesto mislim na tebe... Ipak, nekako ne mogu da prestanem da se nadam da ce ipak izaci na dobro...

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    i ja se nadam nekakvom čudu...
    Citiraj wild rose prvotno napisa Vidi poruku
    Ipak, nekako ne mogu da prestanem da se nadam da ce ipak izaci na dobro...
    I ja ovako draga Analoneta! Ne mogu protiv toga.

Tesko mi je samo citati sve ovo, ne mogu ni zamisliti kako je tebi i TM.
    Mislim da ti je Sirius dala jako dobre savjete.
    Drzi se! Mislim na vas!

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

samo citajuci mi je doslo jako,jako tesko...sam Bog zna koliko je vama tesko...
    zelim vam svu snagu svijeta i duboko se nadam nekom cudu...

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala vam moje forumasice sto ste uz mene.....

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

POZDRAV CURE MOJE DRAGE evo ja dana s bila na kontroli.. <3 kuca ..imala sam bome tlak visoki i rekli su da je na granici za hospitalizaciju i kao moram si svaki dan mjerit i pisat i za tjedan dana idem opet i onda vjerujem da ce me ostaviti...nisam nista još otvorena niti imam kakve trudove,vidjet cemo....ali zbog ovog tlaka su rekli da ako bude tako visok da cu morat na carski normalno da smo ja i muz pozelenili jer to znaci da smo onda to mogli i prije rijesit ,no dobro sta je tu je....bebica je okrenuta glavom dole i mislim da mi je rekao da je bas na izlazu ,uglavnom dole je glava......od nje nema vise nista samo srce radi,vise ni ne napreduje a ni ne moze u ovim uvjetima...sada je najbitnije da se samnom nesto nedesi još sad i taj tlak je tu........tako da se ja nadam da cu za tjedan dana ostat u bolnici i ostat dok ne rodim.....a doktor je rekao ako budem imala tlak visok da se moram vratit u zg. da ne smijem cekat iducu srijedu ili ako vise ne budem osjetila bebu....kad sam dosla imala sam tlak 150/90 to je na granici a sad kada sam dosla doma isla sam kod svog ginekologa i jako sam dobra s njim i sa sestrom i trazila sam sestru da izmjeri tlak kad ono 110/60 savrseno...nervoza radi svoje ocito a to cu morat probat nekako iskontrolirat,a i do sad svaki put kada su mi gore mjerili imala sam malo vislji tlak jer sve je to tu a Bože me i sacuvaj da necu imat tlak kada dođem tamo kad nikad neznam sta ce mi rec,svaki put nesto novo i sokantno....

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

uh... draga analoneta, ja vibram da budeš dobro! (koliko dobro možeš biti...) ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

pa stvarno, kako ti tlak i ne bi bio visok uz sav taj stres. ne znam što da kažem za carski, ali nadam se da ćeš biti dobro (barem fizički). meni je dr. rekla da je visok tlak nezgodan za anesteziju pa se nadam da će se to srediti. žao mi je što je malena prestala rasti ona se izgleda pripremila za izlazak.
    i dalje mislim često na vas i navraćam na temu da vidim jesi li se javila. šaljem vibre i zagrljaje.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj analoneta prvotno napisa Vidi poruku
    POZDRAV CURE MOJE DRAGE evo ja dana s bila na kontroli.. <3 kuca ..imala sam bome tlak visoki i rekli su da je na granici za hospitalizaciju i kao moram si svaki dan mjerit i pisat i za tjedan dana idem opet i onda vjerujem da ce me ostaviti...nisam nista još otvorena niti imam kakve trudove,vidjet cemo....ali zbog ovog tlaka su rekli da ako bude tako visok da cu morat na carski normalno da smo ja i muz pozelenili jer to znaci da smo onda to mogli i prije rijesit ,no dobro sta je tu je....bebica je okrenuta glavom dole i mislim da mi je rekao da je bas na izlazu ,uglavnom dole je glava......od nje nema vise nista samo srce radi,vise ni ne napreduje a ni ne moze u ovim uvjetima...sada je najbitnije da se samnom nesto nedesi još sad i taj tlak je tu........tako da se ja nadam da cu za tjedan dana ostat u bolnici i ostat dok ne rodim.....a doktor je rekao ako budem imala tlak visok da se moram vratit u zg. da ne smijem cekat iducu srijedu ili ako vise ne budem osjetila bebu....kad sam dosla imala sam tlak 150/90 to je na granici a sad kada sam dosla doma isla sam kod svog ginekologa i jako sam dobra s njim i sa sestrom i trazila sam sestru da izmjeri tlak kad ono 110/60 savrseno...nervoza radi svoje ocito a to cu morat probat nekako iskontrolirat,a i do sad svaki put kada su mi gore mjerili imala sam malo vislji tlak jer sve je to tu a Bože me i sacuvaj da necu imat tlak kada dođem tamo kad nikad neznam sta ce mi rec,svaki put nesto novo i sokantno....
    Ako trebaš nekog da ide sa tobom i muzem na preglede u bolnicu , ili na porod , samo se javi. Rado cu biti uz vas i malo vam pomoći oko sistema ako mogu . Držite se.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

analoneta, svaka čast na snazi.. jako mi je žao što vam se to dešava

Sirius

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ako trebaš nekog da ide sa tobom i muzem na preglede u bolnicu , ili na porod , samo se javi. Rado cu biti uz vas i malo vam pomoći oko sistema ako mogu . Držite se.
    sirius si.......ljubim......hvala Bogu pa imam jako dobrog muza i velika snaga je u svemu ovome....znam samo da se on super drži ali isto znam da kad se ja porodim da cu doci brzo k sebi jer je to sve proslo ali onda ce on biti u depri..poznajem ga...on je sad ono sto treba biti OSLONAC I STIJENA ...njega ce poslje to sve preplaviti...i bolje da je tako...jer bilo bi jako tesko da smo obadvoje u istom......bez obzira sto je postao a i bio je jako osjecajan,a sada na dirljive stvari njegova ruka brise moje suze a moja ruka brise njegove......Bog nas je spojio jer valda je znao da smo jedno za drugo ( upoznali se na sahrani moje bake,nakon mjesec dana se opet vidjeli i reko ajmo se mi ženit......doselio se nakon dva tjedna i evo u 8mj. ce biti 4 godine braka...SVIJET NIJE VIDIO OVAKO STA KO STO SMO JA I ON ..)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

analoneta, šaljem zagrljaje i ovdje

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

analoneta

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

analoneta

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

danas bila u zg.promjena nema,zatvorena ko čep, idem 6 i ostajem dok ne rodim i doktor mi je rekao da necu imati lagani porod još pogotovo ako cerkvis ne omeksa i isprobavat ce sta god samo da rodim na prirodno.......od curke nema vise nista....... mislim da je necu ni dobit da ju vidim kada rodim...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

analoneta drži se

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

analoneta

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

više ni srce ne kuca?
    ne znam hoće li ti biti teže da je vidiš ili ne. možda ipak da je tražiš tako da imate bar neki završetak i uzmete otiske ručica i nožica kao opipljivu uspomenu?
    nadam se ipak i dalje da će se sve nekako okrenuti na dobro.
    želim vam puno snage i da to sve što lakše prođe.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

analonetadrzite se

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

više ni srce ne kuca?
    ne znam hoće li ti biti teže da je vidiš ili ne. možda ipak da je tražiš tako da imate bar neki završetak i uzmete otiske ručica i nožica kao opipljivu uspomenu?
    nadam se ipak i dalje da će se sve nekako okrenuti na dobro.
    želim vam puno snage i da to sve što lakše prođe.

kuca još ali ne napreduje kao do sada sto je.....uglavnom još je živa ali nece biti nista od toga...........upravo dobila poziv iz ove moje bolnice kao da dođem tamo da se dogovorimo posto se suprug isao raspitati za pokop i to pa smo saznali da najvise naplacuju prevoz...od zg.bi platili 2000 a od ove bolnice u koju kao pripadam 250 kn.....tako da nisam pametna ...poziv je bas maloprije stigao od muzeve tetke da se javimo sutra kod doktora jednog....a Boga mi tu mi ne gine ni rezanje međice ni bokte pita sta vise,morat cu samo paziti da me ne stave na carski kad sam vec dotle dogurala..... doslovce mi se nesviđa.....a opet ma NEZNAM VISEEEEEEEEE...............brate mili sad me svi poceli vozat ko malog konja.....ovo je velika razlika u cijeni sto se tice tog prevoza,a ta bolnica mi se gadi!!!!!!!!!!!!!!!!! vidjet cu sutra pa javim sta mi je ovaj doktor rekao.......mozda pristanem pa cu istrpit sve eo samo radi toga a dana sutra budem imala drugu trudnocu idem u Merkur rodit i gotovo........tu su svi neljubazni i bogte bitaj kak ce se ponasat

Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •