Stranica 6 od 7 PrviPrvi ... 4567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 326

Tema: Manjak plodne vode :(

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

analoneta, baš mi je žao

na tvom mjestu ne bih previše brinula oko carskog, jer vjerujem da će ga pokušati izbjeći (jer u takvim slučajevima prirodan porod je prioritet). probaj se s njima dogovorit

drugo, ako hoćeš poslušat moj savjet, probaj se konzultirat s psihologom, PRIJE poroda, pogotovo ako nađeš nekog dobrog, da malo popričate o opcijama (vidjeti ili ne vidjeti dijete, kako se oprostiti, koje su vam opcije itd.).

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

analoneta, ne mora značiti da ćeš imati epiziotomiju. Ja sam moju curicu koja nije preživjela, rodila posve prirodno. I nije bilo ništa teže niti lakše od mojih drugih poroda. Nije mi trebala epiziotomija. Nju rade radi bebe, da bi bio što manji pritisak na glavici. A mojoj, a ni tvojoj curici to nije bitno, nažalost.
    Ako je beba mrtvorođenče drugačija je procedura pogreba, nego ako se rodi živa pa poslije premine. I o tome se raspitaj. Bar je tako bilo prije.
    Šaljem ti svu snagu ako ti išta može pomoći u ovoj tuzi u kojoj si.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

grozno što se morate za to raspitivati. vjerujem da je to veliki financijski trošak, ali sam sigurna da će vam i obitelj pomoći. razmisli ako ikako možete to financijski podnijeti da ipak odete na opciju bolnice gdje će tebe najbolje tretirati i gdje će beba imati najviše šansi ako one postoje.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Drži se draga...u šoku sam...šaljem veliki zagrljaj...

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Analoneta šaljem vam veliki zagrljaj i želim puno snage za prebrodit ove teške dane.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zao mi je sto si u merkuru , i ja sam tamo rodila bolesno dijete i doživjela krajnje nerazumjevanje. Zaista ti se nudim da se vidimo i čujemo prije poroda, mogu sa tobom tamo razgovarati sa liječnicima i možemo objasniti vaše obiteljske želje.
    Bilo bi dobro da svakako konzultiras psihologa koji ima iskustva , znam neke koji imaju iskustva sa ženama koje su nosile bolesnu djecu, mogu ih kontaktirati, pa da se probate vidjeti prije odlaska u rodilista. Jer u rodilistu , nažalost nikakvu psihološku pomoć , niti upute jasne upute nećeš dobiti.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

analoneta

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo bila danas na konzultaciji sa jednim doktorom iz ove bolnice u koju pripadam..i rekao je stvari koje su u meni umirile onaj nemir od sinoc...DA JE NAJBOLJE DA RODIM U MERKURU!!!!!! jer kao nitko nije napisao na papirima da ce sto posto umret niti da ce sto posto prezivit i uvijek postoji ono ŠTO AKO!!!! a kaže ako prezivi onda oni nju moraju transportirat a do zg ima 3h...logicno gledano ako rodim u zg. brzo ce biti transportirana u bolnicu u kojoj joj mogu pruziti bolju pomoc....no to je sve AKO!!!! i necu lagati da sam se nesto ljutila kada je rekao da je najbolje da u merkuru to obavim jer imam nekakvo povjerenje u njih,ipak me prate vec neko vrijeme i za sada sam bila i zadovoljna sa osobljem tamo dok sam ležala onih 20-setak dana dok se to otkrivalo i dok su isprobavali da dokucimo sta je na stvari....... tako da SADA SAM MIRNA...NAPOKON dok ne dođe dan D ......

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Drzi se draga,i odlucite tako da ti budes najmirnija i najsigurnija
    i mozda stvarno da se povezes sa sirius ili nekim tko je prosao slucno,iskustvo iz prve ruke uvijek pomogne
    i jos jednom, drzite se i molim se da sve na kraju bude dobro i da nas mali borac iznenadi
    Posljednje uređivanje od llella : 31.01.2013. at 11:58

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi smo morali izabrati merkur ili petrovu zbog transporta na Rebro. Moju kćer su transportirali unutar pola sata na rebro, prije toga sam tražila kontakt koza na kožu ako bude u dobrom stanju. Tražila sam da mi ne rade epizotomiju jer sam trebala za dijetetom odmah ( kroz koji dan)po porodu u inozemstvo...zapravo, užasno sam se borila za te dvije stvari koje su mi bile važne jer nas je čekala neizvjesnost. Ono sto u merkuru fali je protokol koji bi roditeljima olakšao u takvim situacijama , i empatija osoblja. Majke se nakon poroda smještaju na ginekologiju , a ne na babinjace. Psihološke pomoći nema.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Analoneta - kao prvo žao mi je jako radi vaše situacije... Nadam se da će sve biti najbolje moguće.
    Ja sam rodila bebicu koja nije bila živa u Merkuru i svi su bili vrlo pažljivi i suosječajni. Osim nekog starog dr koji mi je radio kiretažu poslije jer je dio postelijice zaostao. Poslije poroda sam ležala na odjelu patologije trudnoće. Svakako mi je to bilo bolje nego među babinjačama, u tom stanju bilo bi mi teško gledati bebice. Mogli su mi doči roditelji i MM u sobu.
    Svakako fali psihološka pomoć, ali možeš ju potražiti nakon izlaska iz bolnice.

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa Vidi poruku
    Analoneta - kao prvo žao mi je jako radi vaše situacije... Nadam se da će sve biti najbolje moguće.
    Ja sam rodila bebicu koja nije bila živa u Merkuru i svi su bili vrlo pažljivi i suosječajni. Osim nekog starog dr koji mi je radio kiretažu poslije jer je dio postelijice zaostao. Poslije poroda sam ležala na odjelu patologije trudnoće. Svakako mi je to bilo bolje nego među babinjačama, u tom stanju bilo bi mi teško gledati bebice. Mogli su mi doči roditelji i MM u sobu.
    Svakako fali psihološka pomoć, ali možeš ju potražiti nakon izlaska iz bolnice.

o da to svakako je bolje nego da sam među dijecom još ako mm moze doci u sobu.....o to svakako ce biti dobro za nas oboje.... joj cure moje drage hvala vam na informacijama ja sam nazalost jedna od onih koja se voli informirat sta ,gdje,kako,i to mm stasno smeta..jer uvijek kaze pa ne moras sve znati hehe mislim to se odnosi na opcenito sve.....volim biti informirana

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo ja vam se danas javim i necujemo se dok ne dođem iz bolnice....sutra je hospitalizacija sa 38+3 ( sve mi cudno tipkati te brojke jer ne mogu vjerovati da je vec toliko)............javim se kad dođem doma.nadam se da ce sve dobro proci sto se tice poroda i nadam se da necu imati nekih problema no svakako izvjestaj napisem kada se vratim............Evolet dolazi doma svakako kakav god ishod bio...........nece nju mama ostaviti,ipak je ona moje sve....saljem vam pusice i cujemo se

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

analoneta držim palčeve do neba i šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mali borac ipak izbori. molit ću se za vas svaku večer

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

analoneta, sretno ~~~~~~~~~~~~~~! šaljem beskrajno puno pozitivnih misli i nade.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sretno
    Evolet će biti vaša kćer i dio vaše obitelji , kakav god ishod bio.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno
    X
    sretno vam,molit cemo za vas

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sretno
    ​ x

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Sretno
    X

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Drzi se draga, mislim na vas

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da zauvijek budeš ovako hrabra.... neka bog tebi i mužu da snage za sve dane koji su pred vama. uistinu u nekom kutku svog srca vjerujem da su možda doktori gadno pogriješili i da će sve biti dobro.....drži se draga ženice!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

draga, jako si hrabra! tebi i bebi držim fige sutra i šaljem pregršt dobrih misli...

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sretno vama i bebici Evolet! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~xxx

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sretno
    x
    Posljednje uređivanje od Teica : 06.02.2013. at 00:22

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sretno!!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sretno!

artep avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    da zauvijek budeš ovako hrabra.... neka bog tebi i mužu da snage za sve dane koji su pred vama. uistinu u nekom kutku svog srca vjerujem da su možda doktori gadno pogriješili i da će sve biti dobro.....drži se draga ženice!

X

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Sretno,molimo za vas

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kako li je analoneta...? mislim na nju i bebicu stalno...

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    kako li je analoneta...? mislim na nju i bebicu stalno...
    draga manal i ostale forumasice.......evo analoneta se je vratila doma ali sama sa muzem...mali anđeo stize za koji dan......da postao je mali anđeo....i da mali decko je a ne curica....moja ljubav mala.....i zauvijek nas..............ipak se uspostavilo sve negativno...evo ukratko:
    dosla na pregled i kaze doktor primit cemo te kako smo se dogovorili ali nemoj misliti da ces sutra odma roditi..zabetonirana si....ok...dolazim u sobu raspakiram se i odmaram sa cimericom.....15:00 pocelo nesto cudno,neki lagani bolovi...pratim ja tako dva sata i vidim da je razmak otprilike svakih 7-10 min...reko to je to......dosla navece vizita i kazem doktorici kaze ona to je dobro...malo odspavala i u pol noci tulum sa trudovima...izdržala dva sata i zovem sestru ona mene na ctg kaže ona NEMA TRUDOVA...reko ali ja osjetim jacinu jaku......doslo 6 ujutro ja umirem doktorica gleda kaze svega 2-3 cm....reko ajmeeeeeee meni di je kraj.....oko 9 pregled ja umirem kaze doktorica na pola puta si..malo kasnije opet pogleda kaze doktorica: za sat vremena ces roditi...tako je i bilo tocno u 12h moj anđeo je dosao na svijet..zaplako je potiho dva puta i odma su ga doktori preuzeli....za sat vremena su ga prevezli na rebro na daljnje pretrage... iznenađeni prvo sa spolom dijeteta da je moja mala Evolet ustvari mali decko...izgledao je jako lijepo spram u kakvim je uvjetima rastao....sretna jer sam dozivjela taj trenutak da ga vidim živog i da ga vidim ajmo rec normalnog(da nijr deformiran)....MALI EVOLET SE JE RODIO 7.2 .2013.U 12 SATI TEŽAK 2900grama....ŽIVIO JE 5 SATI I 10 MIN......sada ga imam za sebe i nebi ga dala nizasto.....moja ljubav dolazi uskoro doma,samo par kilometara od mene,jako blizu svoje mame i tate..........i da na rebru su mu radili magnetsku rezonancu i potvrđeno je sve sta sam pisala....bubrega i mjehura nije bilo a plucna krila su mu pucala kada je izasao van...pruzili su mu sve sto je bilo u njihovoj moći....eto neka se nikome ovo nedesi sta se je nama desilo...i tu zavrsava moja prica ..pardon ne zavrsava nego je dobila novi pocetak rođenjem mog malog anđela.....HVALA VAM STO STE BILE UZ MENE..VOLIM VAS!!!!!!!!!!!!

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Grlim te i ljubim...da vam dragi Bog da snage za dalje...mali andjeo ce zauvjek biti vas zastitnik ....molicu se vas
    Posljednje uređivanje od pipi73 : 09.02.2013. at 18:25

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

eto jedino sto sam pustena drugi dan poroda doma i malo sam im lagala da sam imala stolicu a nisam sad se sopam vocem pa cu vidjet do sutra jer sutra je po pravilu treci dan poroda..ako se sutra ne izdesava nista u pon. šibam u ljekarnu po cepice da se ispraznim...............morala sam ici iz bolnice jer bila sam na odjelu sa bebama..mislim da je onda sve jasno...........a naprezat se necu jer me odma zaboli sve..valda ce stolica do sutra naici.........

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj analoneta prvotno napisa Vidi poruku
    eto jedino sto sam pustena drugi dan poroda doma i malo sam im lagala da sam imala stolicu a nisam sad se sopam vocem pa cu vidjet do sutra jer sutra je po pravilu treci dan poroda..ako se sutra ne izdesava nista u pon. šibam u ljekarnu po cepice da se ispraznim...............morala sam ici iz bolnice jer bila sam na odjelu sa bebama..mislim da je onda sve jasno...........a naprezat se necu jer me odma zaboli sve..valda ce stolica do sutra naici.........
    uzmi u ljekarni dulcolax tabletice ( mislim da se tako zovu) , to je najefikasnije. Da li su ti dali tablete za sprijecavanje laktacije? I samo polako, odmaraj, porod je veliki fizički napor.

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

uzmi u ljekarni dulcolax tabletice ( mislim da se tako zovu) , to je najefikasnije. Da li su ti dali tablete za sprijecavanje laktacije? I samo polako, odmaraj, porod je veliki fizički napor.
    sirius mislis da mi mlijeko nedođe ako je to da dali su.....ok sam.....ponudili su mi psihijatra no rekla sam da nije potrebno svjesna sam svega i ok sam........jedino eto sto sam bila među ženama koje su imale bebe pa sam tražila da idem doma...doma je doma a ovo sa stolicom cu rijesit do ponedjeljka mi nece nista biti

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Meni je pomagao kompot od suvog voca....sljive i smokve...bez puno secera.....

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

analoneta, jako mi je žao.
    Iskrena sućut tebi i tvom dragom.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Što se tiče stolice, meni ništa nije pomoglo osim čepića. Spasila sam se time, i to sam trebala odmah napraviti a ne se mučiti par dana. (I ja sam lagala u bolnici jer me inače nebi pustili doma)

marija1411 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

analoneta žao mi je

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Analoneta draga, pravi si heroj. I ti i tm i mali andjeo. Cijeli dan ste mi u mislima...posebna si snazna zena. Zao mi je zbog svega, al vjerujem da si najsretnija jer si bila mama malom suncu 5 sati. Tih 5 sati ces pamtiti cijeli zivot. Drzte se

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

[QUOTE=beilana;2339570]Analoneta draga, pravi si heroj. I ti i tm i mali andjeo. Cijeli dan ste mi u mislima...posebna si snazna zena. Zao mi je zbog svega, al vjerujem da si najsretnija jer si bila mama malom suncu 5 sati. Tih 5 sati ces pamtiti cijeli zivot. Drzte se[/QUOTE

da u svemu tome sretna sam i ponosna na svog sinčića..vidjela sam ga živog i to mi je bilo nesto najljepse...a nazalost nisam mogla biti svih 5 sati s njim jer sam ja bila u merkuru a on na rebru ali zato je muz bio neko vrijeme s njime..i to ih je povezalo ljubavi moje dvije ...bas sam ponosna na svoje decke....

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

analoneta Citam i placem.... Pile malo. Drzi se draga moja. Hvala Bogu da si ga vidjela, barem nakratko. Za koji dan ga pusti, da mu ode dusa mala na nebo gdje ga cekaju njegovi prijatelji, nasi mali andjeli. I Boze daj da se ovo nikada vise nikome ne desi.
    Ja sam u godini dana izgubila sve, dva andjela, najvoljenijeg tatu i dedu, pa najvjernijeg prijatelja psa. I...? Prezivjela sam. Novo je cudo na putu, dobilo je svoje mjesto tek kada sam uspjela posloziti sve. U glavi. U srcu necu jos dugo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

posebno si jaka žena. moje saučešće zbog gubitka

Dajte si vremena sada i držite se zajedno. grlim

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Žao mi je... Sada vas vaš mali anđeo čuva.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

draga analoneta, tako mi je žao, nadala sam se nekom čudu... Mislim puno na tebe i malog anđela i želim ti svako dobro u životu. Snage imaš za sto života, svaka ti čast. Šaljem ti čvrsti zagrljaj!

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ZA VAS SVE KOJE STE BODRILE JEDAN VELIKI VIRTUALNI JA SAM SRETNA STO SAM GA RODILA,SNAGA,VJERA I LJUBAV PREMA TOM MALOM ANĐELU NECE NIKADA NESTATI I SAMO CE ME GURATI DALJE...I UVIJEK AMA BAS UVIJEK CE ON BITI STARIJI BRACO ZA MOJU DRUGU DIJECU.......JA I MM IMAMO VELIKOG ANĐELA ČUVARA I ZNAM DA CE NAS CUVATI ISTO KAO STO SMO MI NJEGA CUVALI ZADNJA TRI MJESECA I STO SMO SE ODLUCILI DA GA IPAK RODIMO DA GA UPOZNAMO BEZ OBZIRA KAKAV BIO.....................

Stranica 6 od 7 PrviPrvi ... 4567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •