-
curice 
tu sam...hvala što mislite na nas. mene jakoooo tješi što smo još uvijek sve u komadu, pa to je dobro i bebe nam rastu. nema druge nego vjera i pozitiva.
bila na pregledu sa 31+4, dr rekao da je plodna voda granična, ali da nije manjak, afi nije upisao /možda i bolje jer mi potiče gadne paranoje/...u jednom đepiću sam vidjela i sama da imamo malo, malo vodice 
mali je srazmjerno narastao u 2 tjedna i dalje smo manji i mislim da je teško očekivati da ćemo imati velikog bebača barem za početak. posteljica mi je gradus I /dakle tu je promjena nastala najveća u 10 dana/. malecki je prema procjeni bio težak 1600 grama, s tim da mu u zadnjih mjesec dana nitko ne može izmjeriti nogice kako treba jer su mu jako skvrčene u mojoj zdjelici. i dalje smo na zadak to valjda ne moram niti spominjati više
. nisko je strašno, imam stalno jake bh kontrakcije...povremeno sam uvjerena da ću roditi unutar 5 sati...i onda samo popusti.
kako živim na samoj obali mora, dobila sam dozvolu za kratko plivanje. bila prvi put jučer, more mi je nekako hladnjikavo, pa ću pričekati par dana...ono što mogu reći za osjećaj je da sam u moru kao da mi trbuh lebdi, dobar feeling. od vježbi koje sam vidjela na netu za okretanje bebe, ja se ne usuđujem ništa raditi. mislim da je sve na njemu...ako uspije sam nitko sretniji od njegove mame. strah me komplikacija, da mu se pupčana ne omota oko vrata i sl....čitam da je određeni postotak beba na zadak zato jer im je ipak tako najidealniji položaj. od svih ponuđenih vježbi ja ću raditi samo prsno plivanje.
cure držite se, ljubim vas sve 
hvala svima koje se javljate sa svojim pozitivnim iskustvima
puno nam to znači!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma