Tko i po kojim uvjetima otkupljuje stari papir u Zagrebu
Tko i po kojim uvjetima otkupljuje stari papir u Zagrebu
pitaj ove, nekad su otkupljivali, a sad??
Kod mene u zgradi su kartonske kutije na kojima piše Unijapapir d.d.
http://www.unijapapir.hr/page.aspx?PageID=20
Sad je kilogram papira 1 kuna i navala je na to vidim ljude da uzimaju iz onih plavih kontenjera i pune prikolice. Prije 3-4 mjeseca kilogram papira je bio samo 0.10 kn
Nisam čula da netko još otkupljuje papir (znam da nekad davno jesu).
Mi smo prije nosili u reciklažno dvorište. Sad imamo 6 kutija od Pan Papira (nešto razdijelim i susjedima) pa ih odvezu kad napunimo. Ne dobijemo novce, ali mi je dobar osjećaj kad vidim koliko papira i kartona nije završilo u smeću. Oni primaju i tetrapak. Toliko smo navikli na odvajanje papira da skupljamo baš sve, do računa i etiketa.
klinci bi skupljali u školi,pa me zanima uvjeti prodaje,inače do sad smoi mi trpali u unijine kontejnere
Pitanje je samo jesu li to stvarno lopovi ili sirotinja poput one koja skuplja boce :/
Rekla mi je gospoda iz pan papira da im Je to postao veliki problem jer se neki ljudi lazno predstavljaju kao njihovi zaposlenici,zvone na portafone i odnose njihove kutije sa stubista. Jedan je deda(revoltiran,kuda ide ovaj svijet)zapisao registraciju tih lopova kad su ponovno dosli u njegov haustor i prijavio ih policiji,no oni su ga jos ismijali
Jel još uvijek otkupljuju po 1 kn?
Zna li netko?
zvala neki dan Uniju papir i cijena otkupa je 0,30 kn po kili.
Danas je kolega s posla zvao i pitao za papir rekli mu da je 0.70 po kili.