Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Trebam marinadu za tofu (anticandida recept)

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Trebam marinadu za tofu (anticandida recept)

Odlučila sam se kupiti tofu pa da i to čudo probam ali sve marinade uključuju razne soja soseve koje ne mogu, bijela vina, ovo ono..... :/ čime da mariniram? (ne smijem koristiti octeve, alkohol, šećer, kvasce)

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ne znam da li je senf isto na popisu nepoželjnih namirnica, ali meni je on odličan za marinadu ako ne koristim soya sos, stavim žličicu senfa, dodam maslinovo ulje, eventualno po želji malo češnjaka, sol (ili vegetu), plus još začine po želji; od korijandra, oraščića, kurkume, chilly-a pa do ružmarina, smjese dalmatinskih začina... ma razne kombinacije ovisno o afinitetima da li želiš istočnjački štih, meksički, talijanski, dalmatinski...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Odlučila sam se kupiti tofu pa da i to čudo probam ali sve marinade uključuju razne soja soseve koje ne mogu, bijela vina, ovo ono..... :/ čime da mariniram? (ne smijem koristiti octeve, alkohol, šećer, kvasce)
    A zakaj ne kupiš dimljeni, on je meni čak i bolji od običnog, a za njega ne trebaš marinadu.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dimljeni je po meni više za na sendvič, a svježi mi na sendvič ne valja - bolji je za pripremanje jela jer je blaži. Ovaj dimljen kad se skuha je još "jače aromatiziran po dimu" nego kad se nareže na sendvič. Jednom sam ga stavila u grah varivo i požalila, jer je cijeli grah imao miris kao da je kuhano dimljeno meso u njemu što meni kao vegiću baš nikako nije odgovaralo. I mislim da sam ga jednom isprobala u wok-u, ali ista stvar, bio mi je preintenzivan okus po dimu i teško za kombinirati s začinima i jelom koje pripremam.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nažalost ni senf ne smijem. Kupila sam s povrćem jer mi je taj prvi došao pod ruku tek kad sam došla doma sam išla gledati kakvih sve ima i što bih s kojim mogla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •