Pokazuje rezultate 1 do 50 od 620

Tema: porod u hrvatskoj

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ovo o Majci Prirodi... Ma. To mi je isto kao i Sveta Komocija, poteže svako za time jer ništa ne košta, kao i ovo kako se žene međusobno napadaju bez obzira s koje strane bile - od toga šta s' žališ, imaš zdravo dite pa si "gospe od cukra" do onih... smeta ti svjetlo u rooming in-u? Ne bi pet dana ne spavala? Imala ci carski pa zato... e.... ne znam... Pa... problem je u tvojim očekivanjima, rodilište nije hotel... sad imaš bebu, nema odmora itd... opet si "gospe od cukra".

Slažem se s konstatacijom da se standard u rodilištima sada pomiče na vaginalni porod pod svaku cijenu - jer ide target što manje carskih koji mogu ispuniti, a ovaj da smanje dripove, još organizacijski-u glavama - ne mogu.

I slažem se da sustav traži poboljšanja. I nije mi rješenje kao poboljšanje sustava odlazak vani, ali isto tako nisam niti za to da se roditelje pretvaraju u vojnike koji će u trudovima se borit za poboljšanje s planovima poroda itd.

A najviše potpisujem Nenu u smislu da bi poštovanje prema trudnici/pacijentu trebao bit dio protokola (ono... što vi tu pitate, za pitat trebate prvo 5 godina studirat medicinu, onda xy spcijalizacije itd.), ne ovisit o kućnom odgoju.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 07.10.2011. at 12:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •