Nije ni moj nesto dobivao iza 6 mj. Sjecam se da sam se zato jako brinula ali nitko nije dizao frku pa sam se s time pomirila. Cika je isla i prije dohrane ponekad a zavrsavao se tako svaki obrok. Mozda je za nekoga premalo ali mislim da je moj mali dobio samo dvije kile izmedju 6mj i godinu dana ali je zato rasao kao gljiva iza kise i bio zbilja ziva i jako aktivna beba, plus sto je stvarno cicao kad god je htio i dosta dugo smo imali jedno dva-tri dobra podoja po noci, a kad su zubi krenuli i vise. Osim mlijeka nije bio ni za vodu ni za sokove jako dugo, do iza godinu boca nije bila u upotrebi. Piskio je okej, kakanje je znalo biti sa zatvorima i po cetiri dana.

Znam da neka djeca stvarno dobro prihvate dohranu i znala sam zbilja zinuti koliku kolicinu mogu pojesti kad bi pricala s drugim mamama - moj nije odbio niti jednu hranu i danas je isto neizbirljiv kad mu se nudi klopa ali je onu jednu kasicu od 90 grama koja se smatra obrokom pojeo odjednom tek nakon sto je navrsio godinu dana. I danas jede cesce a manje.