Results 1 to 50 of 426

Thread: Zdrav razum versus pritisak drustva

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ina33's Avatar

Na rasprodaji, u kvartovskim dućanima?

Koji su to onda brendovi, što ti nose?

A propos poslovnih odijela i dolaska po djecu u njima, pa ako rade po uredima, većina tako valjda dolazi? mislim, ako se radi o ZG-u. U ST-u je, evo, poslovna garderoba skroz druagčija, opjevao to i Tomić da se odijelo nosi samo za vjenčanja i sprovode, i ljudi se oblače sportskije... i zavidim im. Moja sisterica fotkala svoju ekipu s posla - japanke.. .to bi kod mene na poslu bilo, na žalost, nezamislivo... em bi bilo valjda hladno ljudima zbog airconditioniranja, ali fakat bi bilo nezamislivo vidit muškoga u japankama na poslu.

Moja sisterica komentira naš stila na polsu - džizs, ja mislila da je to tako samo u reklamama za mobitele.

Referenciram se na deaedi.
    Last edited by ina33; 07.10.2011 at 13:43.

Deaedi's Avatar

Quote Originally Posted by ina33 View Post
    Na rasprodaji, u kvartovskim dućanima?
    Kvartovski dućani su u pravilu skupi jednako kao i ovi po shopping centrima, ili čak i skuplji.

Rasprodaja rabljene robe je nešto drugo - pa i tamo se nadje "brandirane" robe.

I prije je bilo gledanja tko šta nosi, npr. sjećate li se ere odlaska u Italiju po traperice ili cipele? Samo što je ovo sada doista otišlo iznad svih normalnih granica, ruganja je uvijek bilo, ali ovo spada u kategoriju maltretiranja.