-
Živi i pusti živjeti! Je istina i u potpunosti se slažem s tobom.
Ali ja ne znam dali je to samo u rvata ili i drugdje. Masa ljudi ne stane samo na čizmama, masa ljudi si kupi 5 pari nečega i lijepo se zaduži pa mu drugi pomažu otplačivati te njegove dugove. Imam i ja frenda koji je divno zarađivao a još više trošio, nije me bilo briga, bože pa ljudi žive svoj život kako žele i znaju, nisam bila ni ljubomorna ni ništa. Sad sam samo jako ljuta jel je njegov način života koštao mene na kraju, mom mužu se skida sa plaće svaki mjesec frendova rata kredita. Znam nije to tema ali nekako vidim poveznicu u svemu tome. Moji su još mali, druga stvar živim u relativno siromašnom slavonskom gradiću gdje ne prevladavaju ajpfonovi, disel trapke i sl., ali koliko slušam druge neke ljude iz drugog nekog svijeta kupuju djeci mimo svojih mogućnosti da ne odskaču, zadužuju se da bi djeca bila zadovoljna, da im se ne bi nedajbože netko narugao i svrstao u niže rangirane i štatijaznam.
Zar ne bi bilo ispravnije od malih nogu nekako drukčije se postavit prema djeci i objasnit da nisi faca ako imaš markice i koješta nego zbog nekih drugih stvari i da malo ojačaju stav nekim drugim vrijednostima, a ne da se zadužujemo i kupujemo im sve što ima ekipa faca iz razreda pa time i oni postanu face. Ne kažem da su svi roditelji takvi i da se djele na one koji imaju i koji nemaju pa se ti isti zadužuju, samo kažem da ima takvih situacija.
No s druge strane ruganja je uvijek bilo i uvijek će biti, ako ne zbog matrijalnog onda zbog drugih stvari.
Zapravo lupetam, moji su još jako mali da bi i razmišljali o takvim stvarima...
Posljednje uređivanje od Kosjenka : 09.10.2011. at 11:27
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma