Moji klinci su u dobi od 8 godina išli spavati u 9.00, a sad idu u 9.30. Dozvoljavamo im da pogledaju neki film koji ih zanima, ako ne počinje kasno i ako sutradan nije radni dan. Ako neki njima zanimljivi film počinje kasnije, snimimo im, pa pogledaju preko vikenda. Zadnje što su gledali bio je Iron man i Oženih se vješticom. Ponekad pogledaju nešto od mase dječjih filmova i crtića koje imaju na DVD-u. Od serija, njihov je Malcolm u sredini - imaju dosta snimljenih epizoda i znaju to pogledati kad imaju vremena. Znali su pogledati još i neku ZF seriju, ne mogu se sjetit naziva. Ostale serije ne gledaju - ni sapunice, ni sitcome ni milijardu i jednu forenzičarsku seriju, a to ne gledamo ni mi. Navečer prije spavanja ne moraju nužno gledati TV - poigraju se nakon svih obaveza, pročitaju nešto, pričamo svi zajedno.

Čokolada, ovo o čemu pričaš se i nama događalo - da djeca u školi prepričavaju sadržaje nekih sapunica, a moji bleje. Prigovarali su ispočetka, ali brzo ih je pustilo. M. takve stvari uopće i ne zanimaju, a B. bi se navukla kad bi joj se dozvolilo, ali na sugestiju pristaje ne druge sadržaje.