Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
Ako nije od televizije i medija od čega onda mislite da dolazi recimo to jako seksualizirano (koji termin!) ponašanje kod npr. desetogodišnjih curica kakvo je recimo opisala Nena? Kako dođe do toga, gdje to čuju, i mislite li da je to raširena pojava
Meni su moje nećakinje recimo kao bebe, djeluju mi puno bebastije i naivnije nego što sam ja bila u njihovoj dobi.
Sjetila sam se da sam ljetos Lei kupila neki Hello Kitty časopis koji je izgleda namijenjen toj predpubertetskoj dobi (10-12 godina) i da sam se zapanjila kad sam vidjela koja je tematika tog časopisa - to je kao umanjeni 'ženski' časopis, teme su savjeti o kozmetici, 'modni izlog' - balerinke sa dućanima i cijenama, recepti i tako.
ne znam o čemu točno govoriš, ali znam da sam s 8 godina znala što znači lezbijka, da smo pričali o seksu, tko se s kim (mo'š mislit), vrtjela sam medicinsku enciklopediju
u to doba nisam gledala nikakve serije, kad je išla Dinastija imala sam oko 10 godina, Santa Barbare se sjećam - kako su mi svi išli na živce kad su na to trčali, a kasnije sam i sama podlegla onoj Divljoj Ruži... užas, ali kod mene se to gledalo i što si mogao drugo raditi u to vrijeme nego buljiti i sad mi žao tog vremena, to svom djetetu nikada neću priuštiti pa makar morala maknuti TV iz kuće
a ti časopisi, to mi je isto fuj
neku večer upalila Tv zbog dnevnika (možda pogledamo jednom mjesečno, uglavnom čitamo vijesti na teletekstu) i poslije krenuo onaj Stipe u gostima, a mala se zagledala i ja odmah gasi
neki dan MM nešto zabedirao i puštao Bacha, a dijete će - baš mi se sviđa ova pjesma (za to vrijeme smo gulile krumpire za ručak), a inače odljepljuje na Rundeka, Iggy Popa, Tomu Bebića...