-
postavljanje ograde na groblju
mozda netko zna jer mi treba hitno informacija do ponedjeljka.
dali se na Mirogoju smije bez ikakve posebne dozvole postaviti mala ogradica koja bi sprecila ljude da prečicom prolaze između grobova?
Konkretno grob naših je točno na mjestu gdje ljudi prilicno bezobrazno prolaze da nebi morali napraviti koji korak vise.Rade nered, smetaju, šire blato.
Danas sam dobila slom živaca kada mi se doslovce pod noge podmetnula jedna takva osoba.katastrofa.uopce ne razumijem takve ljude.
gradska groblja nemogu dobiti do ponedjeljka a mi bi vec sutra postavili ogradu, pa reko-možda netko zna!
-
Kratko i jasno - NE, tj. ne bez odobrenja uprave Gradskih groblja! Vjerujem da je situacija nezgodna ali moraš je u pisanom obliku obrazložiti upravi GG i tražiti njihovu suglasnost. Npr. za obično uređenje zemljanog groba (znači ono kaj je malo podignuto od razine tla i obilježeno kamenčićima) je ista procedura, a isto tako i za uređenje groba kamenom, izgradnju spomenika i tsl. Za sve radove vezane uz groblje treba suglasnost i nesmiješ ih izvoditi sam, već za to ovlaštene osobe.
-
winnerica hvala ti puno na odgovoru.pricekati cu ponedjeljak.
-
Ah, na žalost tak je kak je, mislim (ak se dobro sjećam) da se prilikom predavanja pisanog zahtjeva/zamolbe plaća nekakva taksa za urudžbiranje... Valjda se zato bez toga ništa nesmije poduzeti...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma