Bok!!! Ja zivim u Sibeniku i jos nisam dobila svoj povrat poreza... do kada oni moraju to uplatit na racun? Zovem porezni ured ali nitko ne odgovara...
Bok!!! Ja zivim u Sibeniku i jos nisam dobila svoj povrat poreza... do kada oni moraju to uplatit na racun? Zovem porezni ured ali nitko ne odgovara...
ni mi u zagrebu nismo dobili, ali je porez za auto uredno došel!
Porezna uprava dužna je u roku od godine dana od podnošenja zahtjeva izdati rješenje o povratu poreza, ali ne i isplatiti novac....
nama je povrat uvjek sjeo na račun do 15.6.,prije 2 ili 3 god. nam je stigao porez za auto sredinom 9.mj ,a povrat poreza tek par dana prije Božiča!!!
ja sam uvijek cula da imaju do kraja te godine vratiti novce... mi smo svi, na primjer, predali zahtjev na pocetak ove godine za povratak i oni imaju (kako sam ja cula) do 12 mjesec ove godine vratiti nam te novce....
moram 'update' ovaj post... ako niste jos dobili povrat poreza, nazovite nadlezni porezni ured!!! moze bit da vam fali neka dokumentacija! ja sam zvala i zvala i zvala i NAPOKON dobila nekoga (oni rade samo do 13:30 pa zato mi nitko nije odgovarao) i zena koja radi tamo mi je rekla da mi falu neke dokumente i ZBOG TOGA nisam dobila nikakve novce. ja nju pitala da li me itko planirao zvati da mi kaze to, a ona kaze da su pretrpani poslom i inace one osobe kojima fali neka dokumentacija zovu skrooooooz na kraj godine (jer se povrat poreza MORA obaviti do kraja godine, dakle do kraj 12 mj.)
Posljednje uređivanje od riba26 : 19.10.2011. at 21:59
a kaj ti je to falilo ak se sme znat?
ja i MM smo radili na izborima u 1 mjesec pa nam je oboje falilo potvrda od grada od toga (jer su to prihodi), a uz to je meni falio IP obrazac za firmu gdje sam radila prvo polugodiste prosle godine (iako sam bila na porodiljnome onda pa su same nule na tom papiru)....
svasta ti moze faliti - vidjela sam hrrrrpu prijava sto nisu obradjeni jer falu neki dokumenti... bolje nazvat i bit siguran!
nama provjereno ništ ne fali, jer svake godine stavljamo jedno te isto,ali bum nazvala i pitala u kakvom su stdiju isplate
meni i MM je danas stiglo 'privremeno porezno rjesenje' gdje tocno pise koliko cemo dobiti nazad.. koliko dugo nakon sto stigne to rjesenje se uplati novac na racunu??
meni jedne godine sjelo tek 31.12.
nikakvi papiri mi nisu falili...
tako da me uopce nista ne cudi...